Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TALALALLALATRALALLA

nie moge sie podniecic...

Polecane posty

Gość TALALALLALATRALALLA

Mam faceta . jestesmy ze soba krotko bo dwa tyg... ostatnio były takie małe pieszczoty , mozna powiedzieć ze peeting... Chciał mi zrobić palcowke , ale byłam strasznie sucha , za cholere nie mogłam sie podniecic , pociąga mni eo n , bardzo mi sie podoba , moze troszke sie strosowałam (jestem dziewica) ale nie sądze aby to powodowało tą suchość ;/ głupio mi było , pewnie pomyslal sobie ze w ogole mnie nie pociąga a tak nie jest!!! Co jest ze mna nie tak??

Gość TALALALLALATRALALLA
A może wysmarować wczesniej brochę jakiś smalcem albo margaryną ?

Gość TALALALLALATRALALLA
Nie podszywac sie!!! Jak mam sie nauczyc?? Co ja mam robic w takiej sytuacji kiedy nie moge sie podnieci?? On juz mial przezde mna wiele dziewczyn , wiec wątpie zeby robil cos nie tak?? Moze jja jestem jakas dziwna???? Nie chce zadnych zeli , wole naturalnie

Gość TALALALLALATRALALLA
Ktos mi pomoże?? Coś doradzi???

Gość TALALALLALATRAL
Właśnie wpadłam na pomysł by rozepchać kocura kapciem babci Steni, smarowanym ślizgimi odchodami moich rybek akwariowych

Gość TALALALLALATRALALLA
Pssss głupi podszywacze...Widze ze tutaj na nikogo nie mozna liczyć , albo nokt nic nie napisze a jak juz naoisze to jakiejs głupie uwagi!!!

A ja proponuje żebyś naprawde się najpierw zastanowiła co czujesz do tego gościa. Bo być moez nic i dlatego nie możesz się podniecić. Może to tez być kwestia wychowania. Przez lata ci wmawiano że seksjest BE i teraz ponosisz tego konsekwencje proponuje kupic żel nawilżajacy albo niech ci zrobi minete na początku a nie od razu wjeżdza z łapsklami :)

Gość Portugalileinen
Czesto problem z podnieceniem wynika ze zbytniego zestresowania sytuacja. Byc moze jest tak, ze uwazasz ze powinnas to juz z nim zrobic ale jednak wewnetrznie nie czujesz sie pewnie, moze oniesmiela cie fakt, ze on juz mial tyle dziewczat a ty jestes dziewica, albo po prostu masz treme ze to ten pierwszy raz i nie wiesz jak on zareaguje, czy dobrze wypadniesz... To sa czeste problemy, rowniez u mezczyzn wbrew pozorom. Mi sie samemu zdarzaly takie historie. Chodzi o to, zebys sie zastanowila czy naprawde tego chcesz, zebys wiedziala, ze to bedzie przyjemnosc dla ciebie, bo to zebys ty odczuwala przyjemnosc jest dla ciebie w tej chwili najwazniejsze. Napewno pomogla by szczera rozmowa, lecz nie wiem na jakim etapie znajomosci jestescie. Jezeli oczywiscie to nie jest twoj przypadek (chociaz zdecydowana wiekszosc problemow z podnieceniem wyniak z blokady psychicznej) to faktycznie sprobuj kupic zel albo balsam do ciala, pobaw sie sama (choc jezeli sama nie potrafisz to jeszcze nic nie znaczy wiec jakby co to sie nie martw). Wazna jest swiadomosc, ze seks ma byc dla ciebie przyjemnoscia i cokolwiek robisz, powinnas pozostawac w granicach w ktorych czujesz sie pewnie, przynajmniej na poczatku. Czas na eksperymenty przyjdzie pozniej, jak juz sie oswoisz z podstawami :) pozdrawiam

Gość przede wszystkim
2 tygodnie to bardzo malo..zeby sie od razu rozkraczac przed facetem

Serdecznie wspolczuję autorce topiku takiego stanu rzeczy....Ja osobiscie nie mam z tym najmniejszego problemu...ponieważ jak jestem przy swoim mężczyźnie to od razu zalewa mnie fala podniecenia i jestem od razu mokra :D Może rzeczywiscie jesteś zbytnio zestresowana sytuacją...że cos może pojść nie tak....Albo może sama się popieść a poźniej przekaż swoje spostrzeżenia swojemu chlopakowi- jak i co ma robić.....

Gość gość
Na tego rodzaju dolegliwość polecam spróbować tego sprayu http://libido24.pl/aff/m85kat/libispray.php tak na chwile przed stosunkiem. Jeśli takie coś nie pomoże to trzeba niestety udać się do lekarza seksuologa po poradę, bo brak podniecenia może być wywołany jakimiś blokadami emocjonalnymi lub nawet mieć związek z jakimś problemem zdrowotnym.