Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dareczek71

spedytor i zarobki

Polecane posty

Gość dareczek71

moze ktoś z Was wie ile zarabia spedytor w firmie logistycznej, zajmujacej się tylko transportem krajowym?

Gość dareczek71
nikt tu nie pracuje jako spedytor albo nie ma znajomych, ktorzy tym sie zajmują?

Gość ja cos tam wiem...
Moja kolezanka pracuje jako spedytor, ale na razie jest przyuczana do zawodu, na okresie probnym. Dostaje ok. 1000 na reke, po tym okresie ma byc podwyzka. Firma malutka, ona docelowo ma sie zajmowac transportem krajowym. Ale jak zarabiaja spedytorzy z doswiadczeniem w wiekszych firmach to nie wiem, nie moja dzialka ;)

witam Pracuje jako spedytor krajowy w malej firmie od ok 1,5 roku. W sezonie udalo mi sie dociagnac do ok 2.200 zl netto (podstawa plus premia), teraz to ok. 1.600 zl na reke.

Gość jartt
Dostępność spedytorów w formule dwudziestoczterogodzinnej masz na 100% u nich haring.com.pl. O tak solidny kontakt w branży naprawdę trudno. Ja korzystam na co dzień z ich wywrotek ze względu na specyfikę prowadzonej działalności. Transport drogowy dopasowują praktycznie zawsze do budżetu klienta. Taniej niż samodzielne poszukiwanie przewoźnika na różnych giełdach spedycyjnych. Pozdrawiam i polecam.