Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjgj

plamienie wpołowie opakowania cilest-biorę tab 8 miesięcu

Polecane posty

Gość hjgj

co moze oznaczać? plamienie implantacyjne? upławy w takim kolorze?jetsem skołowana....

Gość zalamana Ola
ja mam tez plamienia..biore novynette 3 miesiac i po koniec 2 i 3 opakowania mam plamienia..implantacyjne chyba nie, skoro birzesz tab..bralaś regularnie, bez wymiotow, biegunek?

Gość no a może....
miałaś jakiś stresujący czas teraz albo coś? albo się odchudzałaś? to by mogło mieć wpływ na to

Gość zalamana Ola
a myslice ze solarium i cwiczenia moga miec na to wplyw? bo ja bylam ostatnio w solarium 3 razy i zaczelam codziennie cwiczyć..a w porzednim cyklu jak mialam plamienia to bylam na wyjezdzie nad morze..

Gość hjgj
wcześniej brałam novynette...od tego miesiąca cilest ale na poczatku opakowania nie miałam plamien. pojawiły się dopiero teraz przy 13 tabletce. cilest wzięłam o jeden dzień za poźno(gdzies tak 20 godzin poxniej niż powinnam) czyli teoretycznie powinnam się zabezpieczac przez siedem dni. ja kochałam się po 6 tabletce bo stwierdziłam że nie ma szas by wsytąpiła owulacja tak szybko skoro brałam tabletki tyle meisiący(moja ginekolog też to stwierdziła)...dziś jest siódmy dzien od tego zdarzenia a ja zaczełam plamić....cilest to mocne tabletki. wiec dziwne bym plamiła. marwtię się że to plamienie implantacyjne....:(

Gość hjgj
bolą mnie jajniki do tego a może sobie wmawiam.... za jakies 3 godziny idę do ginekologa ale on nie jest zbyt normlany i z czym koliwek idę mówi że to normalne:| a innego nie mam w pobliżu

Gość hej poradźcie proszę
najpierw krótka historia : do czynienia z pigułkami mam od maja tego roku, zaczełam od Yasmin, ale w październiku zmieniłam na Harmonet, bo tamte były dla mnie za silne. Jesli to ma jeszcze jakiekolwiek znaczenie, to ostatnie dwa opakowania Yasmin brałam bez 7-dniowej przerwy. Teraz jestem w połowie drugiego opakowania Harmonetu... i dziś mi wystapiły plamienia. Rano nie miałam jeszcze, a rano po raz pierwszy od kilku miesięcy ćwiczyłam brzuszki. Biorę i brałam pigułki prawie zawsze o jednakowej godzinie, a zawsze o jednakowej porze, nie miałam wymiotów ani biegunek, stosunki były albo dodatkowo w prezerwatywie albo z końcem poza mną. Nie wiem, czy mam iść do ginekologa, bo niby plamienia to bardzo częsty skutek uboczny pigułek (patrz:ulotka), ale czy to normalne, że plamienia tak w połowie dopiero...? I to jeszcze drugiego opakowania nowych a jakiegoś 7-go w ogóle...?

Gość hej poradźcie proszę
błagam, napiszcie, co o tym myślicie ... miałyście coś takiego ...?

Gość heeeeeeeelp
up