Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogaczkaaa

Jestem bardzo bogata. Mam tylko 25 lat i wszystko co najlepsze przed sobą!

Polecane posty

Gość to faktt
ta z czarnym nikciem to chyba jakies dziecko, biorąc pod uwagę jakie książki czyta

Gość DO BOGACZKI
CO PUSTA MITOMANKO KOGO TY STRASZYSZ NIKT TU NIE JEST DZIECKIEM ZEBY BAł SIE TWOJEJ GROZBY CO NAM MOZESZ ZROBIC? MASZ JAKIES WPłYWY ZEBY NAM ZASZKODZIC? DALEJ CZEKAM NA JAKIEGOS LINKA O TOBIE CO ZA DZIAłALNOSC PROWADZISZ NA KTOREJ ZBIłAS TE MILONY MOZE JESTES JAKAS MIEDZYNARODOWA BURDDEL MAMA ALBO DZIAłASZ W JAKIEJS MAFII DLATEGO NIE UJAWNIASZ SWEJ PRAWDZIWEJ TOZSAMOSCI

Gość bogaczkaaaaa
muszę powiedzieć, że bogactwo w pewnych sytuacjach pomaga

Gość idiooooooootko
uuuuuuuuu ale sie boimy ze sie "doigramy" hehhehehe

Gość bogaczakasluchaja
ktora to ??????????????????

Gość bogaczkaaaaa
wulgarni jesteście, a to świadczy tylko o waszym "wysokim" poziomie

Gość ahaaaaaaaaa to ty
to se zyj ztym bogactwem,,,,,,,,,,ciesz sie !!

Hmm ;-) to jakis cyrk ... dziewcze przyslowiowe jaja sobie robi ... ;-) i taka reakcja ludzie sa chyba uczuleni na wysokie kwoty pieniedzy ... jak bym zalozyl topic i napisal ze mam 1tys zl na koncie to by sie nikt nie odezwal ;-) a wystarczy dodac pare zer ...

Bogaczka a jak zarobilas te pieniadze bo to jest najbardziej interesujace tzw milionerach ;-) od przyslowiowej zlotowki czy to raczej spadek ?

Gość DO BOGACZKI
DZIEWUCHO ZROB COS PORZYTECZNEGO A NIE WYPISUJ PIEROł NA KAFETERII masz duzo wolenego czasu czy jestes na wagarach??? JA NIE JESTEM WULGARNA UZYWAM NORMALNYCH OKRESLEN BURDEL MAMA TO WYRAZENIE POTOCZNE A NIE WULGARNE

przepraszam , że sie wtracącam , ale czy to jest topik stworzony po to , aby paru osobom umozliwić wyrzuć z siebie frustracje? jeżeli tak to \"bogaczka \" doskonale wybrała temat :) dawno nie czytałam tylu inwektyw, podejrzeń itd........... ale się zawzięliście............ciekawe ...........

... burdel mama ? a kto to uzywa teraz takich slow... moze kurtyzana albo dama lekkich obyczajow ?;-) nawet slowo kurwa juz na mocy traci.

A bo widzisz Arrakis malo kto w Polsce zarobil duze pieniadze idac sciezka prawa ;-) zazwyczaj sa to zlodzieje... kretacze...ludzie ktorzy kase zarobili na ludzkim cierpieniu ;-) na szubienice z nimi a drobne biednym rozdac...

Gość Pusta lala
...i nos w chmurach... Brzydze sie takimi osobami.

Gość oj ludzie przeciez
najbogatsi Polacy sa od kilkuset mln wzwyz, a nie od kilkunastu. Zaczelam np podliczac swoj dom, samochody, mieszkania, dzialka - i tez mi niezle wyszlo. Co prawda ne wpadlabym na to,ze mi ktos ma zazdroscic. Czesc moich znajomych ma to samo albo wiecej. Tyle,ze 25 lat nie mamy, no ale nasze dzieci? Tez nie wiem, czy im kto zazdrosci akurat forsy. Predzej wyksztalcenia, urody . przyjaciół, rodziny.

Gość bogaczkaaaaa
Do bogaczki - "PORZYTECZNEGO"???? Jesteś analfabetką, ale słownictwo to chyba zaczęrpnęłas ze słownika brzydkich wyrazów

no nie wiem ja tam znam kilka ciekawych nazwisk osób , które po prostu miały pomysły i zarobiły ale w sumie to chyba tak jest , ze wciąż u nas pokutuje założenie,że pieniądze ma tylko złodziej i dziwka........:) smutne to..............

Gość bogaczkaaaaa
ja mówię o kilkunastu milionach $

Gość bogaczkaaaaa
JA MYśLAłAM, że przedsiębiorczy ludzie też mogą się dorobić....A wy tylko o dziwkach

Gość 11 stron o niczym

Gość a ja jestem biedna
Nie mam prawie nic. Ale też jakoś żyję, jestem może nie szczęśliwa ale zadowolona z życia. Jestem bogata jedynie w miłość - miłość moich rodziców, mojego męża i mojego dziecka.

11 stron o niczym? może o niczym , ale w sumie to ciekawe :) dziewczyna w innym topiku wygrałą 5000 i ma pół stronki :) a tu ? morze wyzwisk .........fale nienawiści :) matko.............

Gość DO BOGACZKI
MAM DYZORTOGRAFIE ALE ZA TO WYZSZE WYKSZTAłCENIE A I NIE JESTEM PROWOKATORKA -MITOMANKA JAK TY NAJłATWIEJ TAKIM PUSTYM LASKOM JAK TY ZWROCIC UWAGE ZE KTOS ZROBIł BłAD ORTOGRAFICZNY TYLKO DO TEGO MOZESZ SIE PRZYCZEPIC BO GDYBYM CHCIAłA Z TOBA PODYSKUTOWA(WATPIE CZY BYM CHCIAłA) NA JAKIES POWAZNE NAUKOWE TEMATY to nie mialabys o tym pojecia bo jestes marzycielka i pusta pseudobogaczka i pewno jakas nastolatka nareczka dziecinko

Gość bogaczkaaaaa
to prawda, mam koło siebie tez wielu fałszywych ludzi, którzy za 5 zł zabiją własną matkę

w mojej mieścinie też była taka jedna...bogaczka... zapewne stać ją było na wiele - jeśli nie na wszystko, zawsze otocona wianuszkiem chłopców, przyjaciół i zapewne pseudoprzyjaciół. bmw na 18ste urodziny i czego dusza zapragnie... pewnie nie miała problemów za co będzie studiować i napewno mogła uczyć się w wielu miejsach... w sierpniu tego roku zgineła w wypadku. miała 22 lata. krążą plotki że zabiły ją pieniądze. jak widać dobra passa czasem się kończy.

Gość DO BOGACZKI
miało byc: pewnie jestes jakas nastolatką narka dziecinko

Gość bogaczkaaaaa
Do bgaczki - przecież Ty nie dyskutujesz tylko wyrzucasz swoje flustracje na mnie. Obraziłaś mnie bez powody i uwierz, że gdybyś to zrobiła mi w oczy, poniosłabys konsekwencje. Twój styl pisania i te błędy mówią same za siebie. Jesteś żałosna :(

Gość bogaczkaaaaa
bez powodu

Gość łysa garbata i bezzębna
a ja mam potężny debet na koncie , braki w uzębieniu , kilka wlosów na głowie i garba na plecach od schylania się po jałmużnę :)) a i tak mowią , iż jestem piekna :)) ha ha

dodam jeszcze tylko że jak się człowiek w życiu nie urobi po pachy to nic z niego nie ma. taka prawda. tak więc autorko topicu, zapewne w wieku młodszym :> idź liczyć te swoje miliony.