Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogaczkaaa

Jestem bardzo bogata. Mam tylko 25 lat i wszystko co najlepsze przed sobą!

Polecane posty

Gość ejj Bogaczkaa
a gdzie ty sie tak napracowalas ?

Gość bogaczkaaaaa
jak powiedziałam, nie będę pomagać finansowo rodzinom wielodzietnym, itp. po to tylko, zeby wydali moją kasę na alkohol lub inne niepotrzebne rzeczy. Ludzie na poziomie powinni rodzić dzieci, a nie alkoholicy, narkomani, itp.

Gość do madra26
po co rozmawiasz z jakas prymitywna dziewczyna podajaca sie za bogaczke- ona i tak nie rozumie co ty do niej mowisz marna prowokacja ale przycigneła troche osob ta denna bogaczkaaaa

Gość bogaczkaaaaa
a Ty Mądra26, weź adoptuj te wszystkie biedne dzieci

Gość oj mądra
ona pisze,ze nie ma zamiaru pomagac marginesowi w rozmnazaniu sie i piciu alkoholu. Tak wlasnie napisala. A co uwazsz, ze MA pomagac? Czy kazala te dzieci odstrzelic? Dlaczego akurat ona ma pomagac? Moze, ale nie musi. Za dzieci odpowiedzialni sa przede wszystkim rodzice i to,ze ktos inny jest bagaty nie zwalnia ich od tego obowiazku.

Gość mądra26
bogaczka, ale dzieci z tych rodzinych patologicznych nie sa niczemu winne nierozumiesz tego? Czy one musza płacic za głupote rodzicow!!zGODZE SIE ZE RODZICE takich dzieci sa chorzy, sa patologiczni, ale nie my nie mozemy udawac, ze nic sie nie dzieje, jesli ktos bije obok niewinne dziecko!!Co z tego ze maja walnietych rodzicow, dzieci nie sa temu winne, sa niewinne. Stawiasz wyzej zwierzeta niz, dzieci????Dziwna jestes

Gość kasia ***
bogaczka ja tez mam kas etzn moi rodizce maja ...ale ja mam wszytko wlasny dom, samochod, co tylko chce i slub za 2 meisiace;) na 200 ludiz i to jest prawda ludzie zazdroszcza,,,a kto im zabronikl rozkrecac interes przecies zmoj tata czy mama tez od poczatkuz aczynali, opowadaja jka to bylo biednie ateraz mamy wszytko dzieki silnej woli i reki do biznesu i głowy silnej moich rodziców:) takze 3 maj sie i nie daj sie..

Gość bogaczkaaaaa
dziękuję "oj mądra". Chociaż jedna osoba mnie rozumie.

Gość kasia ***
tylko cos nowego sie pojawi u mnie, odrazu cala wies pierdoli co im przyjdzie do głowy,,, to jest trudne ale cóż???

Gość mądra26
a ja uwazam, ze jesli ktos ma tyle pieniedzy, ze nie wie co z nimi zrobic, tylko gromadzi je i nawet nie zdazy ich przed smiercia, wydac, to jest grzechem,ze nie pomoze innymi skoro kasa i tal lezy na koncie tym bardziej dzieciom, domom samotnej mtki, domom dziecka, fundacja wspierajaca rodziny zastepcze..itd

Gość bogaczkaaaaa
tak stawiam wyżej zwierzęta. Dlaczego? kolejny przykład: mój ojciec przywiózł kilku rodzinom najpotrzebniejsze rzeczy. Miał je w bagażniku:ubrania, koce, art. spożywcze. Częśc z nich zaniósł jednej rodzinie. Jak wyszedł z domu, to dziecko (8lat) z tej rodziny akurat go okradło. I taka to jest ludzka wdzięczność.

Gość mądra26
kasia i bogaczka, ale tez sie sobie zalicie, ale tez jestescie biedne..nono tyle kasy ludzie wam zazdroszcza no serdecznie wam wspołczuje ciezkiego losu hehe głupie jestes i puste, w Afryce nie z wałsnej winy dzieci umieraja z głodu

Bogaczka ;-) sypnij szubrawcowi pare zlotych buty na zime sobie kupi ;-) i jeszcze by cos na procent odlozyl ... sprawisz mu radosc ;-P p.s. powaznie ;-)

Gość bogaczkaaaaa
kasia tez dziekuję!

Gość bogaczkaaaaa
ja dzięki moim pieniądzon zapewnię przyszłość moim dzieciom, wnukom. Ja nie chcę, żeby głodowały, bo mają nieodpowiedzilnych rodziców.

Gość mądra26
szubrawiec powiedz ze na chorego kotka potrzebujesz to od razu rzuci, umierajace z głodu dzieci jej nie ruszaja, ale chomiki z przepuklina owszem hehe

Gość .a kto to.
SZU juz nie rób se jaj z tej "biduli"...co za debil ten temat wymyślił... :o

Bogaczka na tym wlasnie polega dobroczynnosc ;-) mimo ze w twarz pluja trzeba pomagac w koncu dociera co dobre a co zle... Tyle ze takie gesty ze strony ludzi bogatych ktorzy wydadza pare zlotych ... setne promila tego co posiadaja na innych sa gowno warte ;-) samemu nic nie miec i jeszcze sie dzielic ... to juz sztuka ;-) ale siedziec na kupie kasy i czasem sypnac pare groszy biedakowi to raczej kaprys ...

Gość ejj Bogaczkaa
obawiam sie, ze twoje dzieci oprocz duzych pieniedzy odziedzicza po tobie rowniez glupizne...

Gość ignasiek
bogaczka ale głupa baba z Ciebie

Gość ignasiek
NAJDURNIEJSZY TOPIC POD SłONCEM

Oj tam... czlowiek napisze o butach na zime i zaraz sie czepiaja ;-) moze jak bym napisal ze klapki na basen potrzebuje to byl by spokoj ?;-P

Gość a ja jej zazdroszcze
wiem ze o prowokacja, ale zazdroszcze osobom, ktore w wieku 25 lat maja mnostwo kasy! a takie na pewno istnieja:) bogaczkaaa to tania prowokacja , bo niby co tak bogata osoba robilaby na forum:O ale generalnie zazdroszcze bardzo bogatym ludziom, tak po prostu po ludzku

Gość bogaczkaaaaa
a co to jest "glupizna"? :-o Ty to musisz być niezwykle mądry/a! :(

Gość .a kto to.
tacy glupole jak autorka nie dysponują taką ilością pieniędzy...swoja droga ciekawa dyskusja o wartosciach się zawiązała.. moznaby taki eksperyment w realu przeprowadzić i tę dyskusję też - bez jaj i pomidorów by się nie obeszło :o

Gość bogaczkaaaaa
"ej bogaczkaa " co to "glupizna"? :-o

Gość ejj Bogaczkaa
glupizna to jest puscizna w glowie , i najczesciej takie przyglupy jak ty nie maja pojecia co to slowo oznacza.

Gość kasia ***
dajcie sobie spokoj...ja pomagam ile sie da caritas co miesiac 2000 zł tzn jade po ryz , make, mleko, cukier, płatki kukrydzaine, po drugie co tydzien daje do ksociola nie 10 zł ale 100 po trzecie mam sasiadke zawsze keidyt jade do miasta kupuje jkais ciuszek tera kupilam kurtke juz na zime i buty dałam 150 zł kupilam plecak na wrzesioen i zeszyty , ale to nie o to chodzi ze sie chwale tylko zrobilscie z emnie prozniaka...jezeliz adzwoni krtos ze szkly z etrzeba kompa jadfe gadam z dyrektorem i kupuje, przyjdzie skaidz daje kase na piec na ogrzewanie...pomagam ile sie da;;;