Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogaczkaaa

Jestem bardzo bogata. Mam tylko 25 lat i wszystko co najlepsze przed sobą!

Polecane posty

Gość DO BOGACZKI
czyzbys mnie straszyła sądem? nie boje sie bo ja o prawie to dziecko wiem wiecej niz ty! szkoda czasu pisac z toba idz wez lalki i sie pobaw i w realu to by sie dopiero okazało z kim ty dziecko zadzierac chcesz? nie mam czasu ide sporzadzic akt oskarżenia

Gość bogaczkaaaaa
Do Bogaczki - idź lepiej się dokształcić

Gość flustracje
hahahahahahahahah

Gość mądra26
Mam 25 lat, jestem ładna. Mój majątek liczy już sobie kilkanaście mln zł. Stać mnie na wszytko. Jeżdżę po swiecie. Ludzie mi strasznie zazdroszczą. Przecież ja nikomu nie zabraniam, żeby tez miał dużo kasy. Nie rozumiem skąd ta zadrość???? Klaudia Natomiast ja mam 26 lat, jestem mądra i mam duze poczucie humoru.Studiuję i jestem dziewczyna o nieprzeciętnej urodzie.Proponowano mi pracę fotomodelki, nie zgodziłam się.Uważam, że urodą nie będe zarabiać na życie, bo ona o niczym nie świadczy.Ktoś dostał urodę , a ktos jej nie dostał i to nie jest wina tego człowieka tylko genów.Zycie poswiecone na hołdowaniu swojej "urodzie" ,uważam za życie puste.Stad poświeciłam sie i pomagam słabszym ode mnie, pracuje z niepełnosprawnymi.Tak , naprawdę to oni nie są "niepełnosprawni", poniewaz to wrażliwi ludzie tylko my ludzie "pseudonormalni" przykleili ima jakies etykiety "upośledzony umysłowo", "chory na autyzm"," chory na zespoł downa" itd.Te etykiety tak naprawdę są dla nas, żebyśmy mogli dzielic ludzie na lepszych i gorszych i żeby siebie uwazac za lepszych.Tak naprawdę to one nie zdaja sobie sprawy, jak my je nazywamy, bo dla nich licza sie inne rzeczy, takie jak "przyjaźń, oddanie, uczucia, serce, talent(bo to utalentowane czesto artystycznie osoby mimo swej niepełnosprawnosci).Wiem, że takie osoby jak Ty Kamila," bogaczko" uwazaja niepełnosprawnych, biednych za gorszych.Czasem to sa osoby o wielkim sercu posiadajace wiele talentów artystycznych.Przede wszystkim żyją tak jak my życ powinnismy, "pełnią życia" ponieważ, ciesza sie każdą chwilą.Powinnas nauczyc sie troche pokory od nich, mysle ze gdybys obcowała z osobami potrzebujacymi opieki, pomocy stałabys sie wrażliwsza na ten swiat. Tylko, ze Ty widac gardzisz wg Twojej opini "słabszymi"od siebie.Pamietaj, że w życiu wszystko do nas wraca, czasem ze zdwojoną siłe, jak jeszcze nie zdałas sobie z tego sprawy znaczyt o Twojej naiwnosci życiowej.Czyli jesli Ty kims gardzisz i pomiatasz, to smao zostanie Tobie zwrocone. Ja Ci nie zazdroszcze, żal mi Ciebie.Zal mi , że w Tobie tak mało "dobrych zwykłych uczuc ludzkich", ktorych za pieniadze nie kupisz.Prawidziwych przyjacioł, tez za pieniadze nie kupisz, fałszywych tak, ale tych szczerych nie. Jestes uboga na duchu, mimo swej fortuny.Masz duoz jadu w sobie, skoro piszesz , ze nie TWOJA WINA, ze ktos jest biedny, ze ma tyle dzieci, bo sie puszczał.Widze, ze widzisz wszystko w kolorach czarno białych, tak widział Hitler.Obozy koncetracyjne cos Tobie mowia? Jak sie nie zmienisz na lepszego człowieka, umrzesz w samotnosci, na łozku wysadzanym brylantami , płączac , że całe zycie poswieciłąs mamonie a nie drugiemu człowiekowi.

Gość .a kto to.
dziewchy, toż to prowokacja....a wierzcie mi, ze posiadanie dóbr materialnych robi czesto z czlowieka niewolnika tych dóbr i rodzi konflikty...niekoniecznie to taka dobra rzecz te piniendze w duzych ilościach....:o

Gość bogaczkaaaaa
ja nie napisałam, że uroda doszłam do tego co mam

Gość ikol
no to czym?:)doszłan napisz

Gość bogaczkaaaaa
głową

Gość .a kto to.
laski alez wy glupie:jedna kwoka zalozyla topik zeby Was w...ić a Wy w to wierzycie i lykacie jak mlode pelikany:o o ja cię...jeden SZUbrawiec zczaił bazę, ze ktoś robi jaja a reszta...ech glupiescie, ze wierzycie a ktos se jaja robi :o:o:o

Gość bogaczkaaaaaa
jak to czym cipką. no i dupą w zasadzie też. A i w paszczu brałąm jak trzeba było :)

Gość bogaczkaaaaa
podszywaczu idź na tasmę, bo przerwa się skończyła

Gość do tzw madrej 26
Hitler, obozy, kobieto, czys ty oszalala?! Co za porownanie! Ludzie , miejcie troche umiaru i wezcie się za swoje sprawy. Co za durny topik.

Gość ikol
bogaczka a co sama na tasmie pracujesz heheh wydało sie hehe gdybys była bogaczka nie siedziałąbys na podrzenym forum ehhe

Gość mądra26
Hitler pogardzał słabszymi, kalekimi, niepełnosprawnymi, żydami, innymi nacjami, ktore były "gorsze ode jego nacji" bogaczka idzie podobnym tokiem rozumowania, wczeniej pogardzała, biednymi i pisała , ze to nie jej wina ze sa głupi... biedny nie rowna sie głupi bogaty nie rowna sie iteligentnybogaczka sama jest dowodem

Gość bogaczkaaaaa
dzięki, no tak to porównanie jakiejś osoby nie było trafione :(

Gość bogaczkaaaaa
a Ty na pewno jesteś "mądra"? - do Mądra26 bo wiesz jak taka mądra jesteś, to chyba cos wzięłas i nie wiesz co piszesz

Gość mądra26
Hitler uwazał sie z ale "lepszego" od innych narodowosci..bo urodził sie Niemcem ona uwaza, sie zalepsza bo ma kase!!! podobienstwo

Gość bogaczkaaaaa
ja nikomu krzywdy nie robię. A dzieci krzywdzą nieodpowiedzialni rodzice i to ich możesz wyzywać!

Gość bogaczkaaaaa
rozumiem, że Ty uważasz się za kogoś "gorszego" :(

Gość pisala ze nie jej wina
ze ktos jest glupi. A co - jej? I co ma tu Hitler do rzeczy? Ręce opadają.

Gość bogaczkaaaaa
aha, ja się nie uwazasz lepsza od innych narodowości jak już coś

Gość bogaczkaaaaa
uważam

Gość ejj Bogaczkaa
trujesz i trujesz bez sensu , idz lepiej wydawac te swoje miliony.

Gość mądra26
bogaczkaaa "ja tych biednych dzieci nie spłodziłam. Mają nieodpowiedzilnmych rodziców, a ja za głupotę ludzką nie odpowiadam. Nie mam zamiar pomagać marginesowi społecznemu w rozmnażaniu się i piciu alkoholu. Na zwierzęta tylko daję, bo one nie sa niczemu winne." "głodnemu dziecku, to chyba matka nie daje jeść, skoro jest głodne. Niech ona go nakarmi skoro urodziła." Tak myslisz ze to zawsze takie proste, niech dzieci bogu ducha winne zdychaja, bo ich matka nie nakarmiła!!Nierozumiesz, ze matka jest głupia moze, ale co temu winne jest dziecko??Dzieciom niewinnym małym trzeba pomagadc, jak maja tokstyczne, chore na umysle matki!!!!

Gość mądra26
te słowa cała prawde o Tobie powiedziały

Gość mądra26
ja moze z Hitlerem przesadziłam, ale to miało Ci dac do myslenia ona nie uwazał sie za lepszego, ze ma wiecej pieniedzy, ale uwazał sie za lepszego bo był Niemcem, ale zarowno Ty jak i on "uwazacie sie za lepszych...od jakiejs..tam grupy społęcznej'" to chore!!

Gość bogaczkaaaaa
"Mądra 26" współczuję tym, którymi sie zajmujesz. Ja nikogo nie krzywdzę. Nie rozumiem tylko dlaczego ludzie krzywdzą się sami, nie mając ani gorsza rodzą dziecki i tym skazują je na głód, biją je, wyrzucają przez okna. To ich wyzywaj Hitlerami, że swoim pociechom zgotowali taki piekło na Ziemi. Ja nie zamierzam wspierac tych, którzy sobie sami zgotowali taki los. Ja ciężko pracowałam na to co mam i nie kosztem innych. To dzięki mnie ludzie mają pracę. Mi szkoda tylko zwierzat, bo ja znam życie. Ludzie i tak są paskudni. Mój ojciec pomagał wielu biednym rodzinom i nie dosyć, że nie doczekał się słowa "dziekuję", to jeszcze mu grozili, bo chcieli więcej pieniędzy. I to nie był jednostkowy przypadek. To, że ktoś jest biedny, nie znaczy, że jest wspaniałym człowiekiem o dobrym sercu. Juz ja to najlepiej wiem.