Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zero szans

co sie dzieje z tym światem??

Polecane posty

Gość zero szans
wysyłam cv i nic... coś mi sie wydaje, ze jestem za młoda...pracodawcy myślą,że jak ktoś ma 22 lata to sie z urzędu nie nadaje...

Gość dojrzała panienka
mnie nikt nie niańczy jestem samodzielna. Moich rodziców stac było na 2 dzieci i tyle maja i kazdy z nas dostał kase na to by się wykształcić, by miec tornister, by dołozyc nam do swoich m,edli, do swoich mieszkanek, by pożyczyc nam do studiów, ja od zawsze pracuję i na studia zarobiłam, na mieszkanie. cięzko jest i nie jestem bogaczką. no miałam szczęście poprostu

Gość zero szans
na same dojazdy bym wydała więcej niż bym zarobiła:(

Gość zmp
a moze powysylaj oferty do roznych firm co robia wystawy,mesy,prezentacje . moze ktos sie odezwie kiedys z oferta hostessy. o,a moze jakies sprzatanie na poczatek w polsce,w poznaniu. z tego co wiem to jak ma sie szczescie to mozna i 50 zeta na godzine dostac. ja nie wiem,ale czytalam na kafe...

Gość zero szans
dojrzała - zazdroszcze rodziców.... moich by było stać ale ich to wcale nie interesuje...

Gość zmp
albo powyklejaj i powywieszaj ogloszenia w sklepach,w gazetach,ze mozesz nianczyc dziecko. chocby nawet na zamowienie,z godziny na godzine. np. moja babcia jest byla sybiraczka i wiem,ze ma baaardzo duza rente. moze znajdz u siebie Dom Sybiraka i tam powies ladne ogloszenie,ze zajmiesz sie osoba starsza,posprzatasz,zrobisz zakupy a moze nawet dotrzymasz towarzystwa. sprobuj,moze akurat.

Gość zero szans
zmp- ja już nie mam wielkich ambicji odnośnie pracy wysyłam wszędzie cv i listy motywacyjne. dorabiam sprzątaniem ale to nie są ciekawe pieniądze...

Gość zero szans
niestety na studia w ten sposób nie zarobie... a gdzie opłacić mieszkanie, rachunki i wyżyć....

Gość zero szans
to sie zaczyna robić komiczne!!!! życie w polsce jest komiczne!!! ostatnio myślałam sobie, że napisze o tym książke :)

Gość niektórym dobrze się powodzi
wpadnijecie na topik: Jestem bardzo bogata. Mam tylko 25 lat i wszystko co najlepsze przed sobą!

Gość zero szans
i co ??? tak w ramach zdołowania sie?? super!! :)

Gość ale wymagania
Co Ty dzioewczyno umiesz?...robić makijaż, z kim w Polsce chcesz rozmawiać po angielsku? Państwo ma zapewnić Ci pracę w usługach kosmetycznych? Ciekawa jestem co Ty studiujesz? Pewnie na Wyższej Uczelni Rzeczy Dziwnych i Zbędnych. Jeżeli ma to być praca dorywcza to idż jako pomoc do kosmetyczki, albo zajmij się sprzątaniem żeby zarobić na studia, opłacić kurs prawa jazdy i mieć za co jeść. W jakim to państwie rząd martwi się o pracę w usługach? Centralne planowanie skończyło się już dawno.

Gość zero szans
ale czy ja mówie,że państwo ma mi coś zapewnić???

Gość zero szans
acha ja tu pisze bo mi smutno i źle i potrzebuje otuchy a nie dołowania.... i w tej chwili nawet specjalistyczne studia nie dają gwarancji pracy... widze po znajomych, którzy kończyli architekture czy ekonomie i pracują jako przedstawciele handlowi albo szukają pracy......

Gość zero szans
ponadto potrzebuje pracy bo: chce sie dalej uczyć i podnosic kwalifikacje!!! powiedz co mam więcej umieć w wieku 22 lat???

Gość zero szans
rozumiem, że brak pomysłów... cóż szkoda!!!

Organizuje sesje zdjeciowa i poszukuje jescze wizażystki jezeli bylabys zainteresowana i chciala uczestniczyc w niej - pokazac na co Cie stac w zamian za zdjecia, wzbogacajac swoje portfolio - prosze o kontakt: iwona_b7@o2.pl Pozdrawiam;)