Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzkarka

czy nie posiadanie samochodu w duzym mieście,gdzie

Polecane posty

Gość krzkarka

miejsce zamieszkania pozwala na łatwiejsze i szybsze poruszanie się za pomocą komunikacji miejskiej to obciach??

Gość buahahahahahahaha
nie szczegolnie obciachem w krk jest teraz uto przejdz przez korki to zobaczysz. ze komunikacja miejska to dobrodziejstwo

hmmm..........obciach nie , ale we wrocku tramwaje też stoja w korkach jak np. na legionów auta zakorkują się na torach

Gość krzkarka
ja właśnie z krakowa i znajomi się ciągle pytaja kiedy się zmotoryzuję, a ja im ciągle, że nie mam potrzeby, a oni i tak swoje "że jak to bez samochodu"....

Gość jesienny smutek
W Krakowie to masakra hulać wozem po centrum .. nie dziwię Ci się :)

Gość _MVVD_
obciach? pfff, smiechu warte. Teraz mieci samochod to same problemy, a juz we Wroclawiu to tym bardziej. Na piechote szybciej sie dostane, niz autem.

Gość bez nicka piszę
w Warszawie to obciach, ponieważ flancowani Warszawiacy pozbawieni samochodu nie są w stanie wygodnie dowozić jaj, mleka i innych produktów z familijnych gospodarstw rolnych :P

Gość ksiondz stefan brzeszczot
Auto ułatwia życie. W wawce - w dzień jadę w inną stronę niż pozostali, wieczorem również mijam się z korkami. Więc nie narzekam. Jak mas zdobre połączenia autobusami czy tramwajami to nie widzę problemu. Mnie denerwowało stanie w deszczu czy na mrozie po przystankach, i jeszcze czasem ten fetor w autobusie jak wsiadł jakiś lump czy spocony grubas. Powiem tak, wolę czasem odstać w korku swoje jak męczyć się w tłoku.

Gość krzkarka
tez mi się zawsze wydawało, ze to nie obciach, tym bardziej , ze duzo podróżuję i nie raz widziałam w duzych miastach na zachodzi bisnesmenów czy eleganckie panie jadacych metrem albo autobusem i tam to jest normalne tylko u nas jakoś tak sie utarło, ze jak ktos woli autobus albo tramwaj (bo z metrem u nas kiepsko ;-) )to jest biedny i nie stac go na samochód...

Gość łysa garbata i bezzębna
a ja mam tylko rower i rolki i zyję :)) jestem zdrowa i nie grozi mi nadwaga . Do samochodu wcale mi nie teskno :(( jakoś nie czuje tego pociagu ...do motoryzacji.Ot

Gość ksiondz stefan brzeszczot
Niestety utarło się tak bo często żeby dojechać do roboty trzeba się kilka razy przesiąść, a i ubrudzić się łatwo w tym smrodzie warszawskim, przykładowo jazda w gajerku jakimkolwiek tramwajem jadącym koło stadionu to wyrok na garnitur.

Gość flancowany warszawiak
bez nicka piszę >>> s*am na ciebie tępy warszawiaku, tak dowożę dżemiki od mamusi i jajka od babci. I jest super. Mam chałupę 200 metrów na mazurach; skąd pochodzę oraz mieszkanie 70 metrów w warszawie, mam super żonę i super auto. A ty obsrańcu masz m2 w oblesnej dzielnicy i dawno zapomniałeś jak starzy furmankami do warszawy przyjechały. Ha ha jezdzij dalej po ludziach to ci kiedyś ryja obiją, tylko mów to im w oczy a nie chowasz się w internecie zakompleksiony gnojku :classic_cool:

Gość ostatnnio non stop latam
po mechanikach. Nie było samochodu nie było problemu !!!

Gość bez nicka piszę
do flancowanego ---> dużo masz wiejski śmieciu, nie zapomnij jeszcze być :O PLONK + EOT

Jestem. Nie zapominaj że to co masz zależy głównie od ciebie, i nie wiem co ci inni przeszkadzają. Żyj i daj żyć śmieciu. EOT

Sorry, ale taka typowo qurewska warszawska przypadłość. W innych miastach tego nie ma. Gnoje pieprz*ne. Głupsze to od tych "wiesniaków" i skacze obarczając ich o niskie zarobki, a uczyć się trzeba było wsióro. Tyle fajnych ludzi w wawie, a trafi się taka qrwa ludzka.

Gość to nie jest przypadłośc
to sie nazywa zawiśc...

Gość łysa garbata i bezzębna
a czego tu zazdroscić ?? garaż to trzeba mieć , OC zapłacić , do baka wlać ,przeglad zaliczyć . EE gdyby zycie ludzkie miało zalezeć od posiadania samochodu to już dawno spoczywałabym dwa metry pod ziemią . a tak .. ide sobie na imprezkę i no problem kto odstawi mi autko pod dom , bo sama mam akurat pociąg do piwka powiedzmy:) to było tak pół zartem , pół serio tak naprawdę samochod nie jest naszą wizytowką . znam ludzi mieszkajacych w slamsach , ale pod oknem stoi fura i to nie bylejaka.Nie mieć co do gara włozyć , ale zaszpanować przed sasiadami tak tylko Polak potrafi :(( ide zatem w diabli na swych własnych nogach :))

Gość a co sądzicie o rowerze

Gość gdybym miała do pracy
do 10 km to bym nim jeździła !

Gość nie od dziś wiadomo
że dla wieśniaka najgorsza obelga to przypomnieć mu pochodzenie :-) Swoją drogą, nie rozumiem tego. Ale zawsze się sprawdza.

Gość pinecha
zaden obciach - kwestia wygody i nic poza tym

Gość brzydka garbata i bezzebna
rower ?? to fantastyczny wynalazek . Szkoda mi lata , szkloda mi wiosny . niemal kazdy weekend spędzałam poza miastem , krążyłam rowerkiem po okolicy pokonujac nawet 25 km :) W przyszłym roku skoczę nim nad morze ...

Gość brzydka garbata i bezzebna
i jeszcze łysa na dodatek :))

Gość ja tez pomykam na
rowerku :-), a mam znajomego, który jeździ nawet w zimie