Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spelniona obietnica

Mąż czy rodzina ?

Polecane posty

Gość spelniona obietnica

jak rodzina "najezdza" na waszego meza, nie wazne z jakiego powodu, to z reguly kogo strone trzymacie ?

Gość spelniona obietnica
zawsze trzymam strone meza, bo oni w wiekszosci czepiaja sie bzdur, ktore ich nie dotycza i mnie tym wkur.......😠 i sa swiecie przekonani, ze maja racje.....co za rodzinka ? :o

W 95 % trzyma się strone męża ! Od dnia ślubu to z mężem stworzona jest rodzina nr.1 . Rodzina \" po krwi \" staje się rodziną nr.2 . Moja żona zawsze trzyma moj.ą strone i oczy by wydrapała jak ktoś powiedziałby coś złego na mnie ! Inna sprawa , że póżniej - w cztery oczy - mnie mało by oczu nie wydrapała jeśli nie miałem racji , albo ta racja była wżtpliwej jakości ! Ale to w cztery oczy , przy rodzinie , zawsze stoi murem za mną , albo milczy ( szczególnie gdy chodzi o sprawy polityczne , które ja uwielbiam , a ona nienawidzi )

Gość DC 0
Co ta k...a za pytanie ? Zawsze mąż ! Z rodziną to tylko na zdjęciu ........... Nie mówimy tu oczywiście o patologiach !!! Te rządzą się innymi prawami .

Gość DC 10
coś mi 1 zżarło.... moja kochana siostra zabroniła się wogóle wypowiadać mamie na temat jej męża . Dzięki temu szwagier zawsze głośno pozytywnie wypowiada się o swojej teściowej !

Gość Mąż ...
bez dyskusji, rodzina nie ma prawa obrabiac tyłek mojemu mężowi, jak lubią kogos obczerniac to niech mówią źle o sobie ... Po prostu nie pozwalam na to, od razu bym ich zjechała dokładnie ... Każdy ma nie tylko zalety ale również wady :-D i co z tego, nikt nie jest idealny :-D

Gość Taka jedna_____
Zalezy kto ma racje!

Gość Taka jedna_____
Ps. Matke ma sie jedna , a meza mozna zmienic...

Gość lola pop
Oczywista , że zawsze mąż ! Oczywiste , że mamusie się ma tylko jedną , tyle , że te jedne mamusie rozwaliły tysiące małżeństw i doprowadziły do ogromnych tragedi , bo nie potrafoły zrozumieć kiedy mają wycofać się z roli matki . Moja mama nigdy , nawet pól słowem nie wypowiedziała się negatywnie na temat mojego męża , a jak chciałam się poradzić w różnych sprawach to zawsze odsyłała mnie do męża , a jak się żaliłam na niego to mówiła " nikt Cię nie zmuszał , sama wybrałaś to szanuj to co masz i jako kobieta dbaj i rób tak zeby było dobrze ! " Tak mi zawsze mówi moja mama ! Czasami mi było przykro , ale po kilku latach pojęłam , jak wiele racji i mądrości było w słowach mojej mamy ! Grubo ponad 50 % szczęście rodzinne zależy od kobiety ( jak w innych sprawach tego świata )

Gość spelniona obietnica
Dziekuje Wam za odpowiedzi :) naprawde czasem zastanawiam sie czy robie dobrze ? ale dla mnie maz jest najwazniejszy, jest najmilsza, najukochansza osoba jaka znam pod sloncem a oni jak chca mi dopiec, to po prostu jada po nim, byleby mnie dotknac do zywego :( chcialam sie tylko upewnic czy tez tak robicie, wiec dzieki, jakos zrobili mi sie lepiej na duszy....echhh

Gość No i co z tego ...
że matke ma się jedną ... Tylko, że z matka nie brałaś ślubu :-D Mąż to dla ciebie najważniejsza i najbliższa osoba, załozyłaś nową rodzinę i przede wszystkim ona się liczy, jest na pierwszym miejscu i koniec :-D Nigdy nie pozwalam, jak ktos chce cos nie tak mowić o moim męzu, zawsze ucinam dyskusję i kazdy o tym wie ..., uważam, że to by nie było w porządku z mojej strony gdybym na to pozwalała :-D

Gość zakochana w mezu
zawsze trzeba trzymac strone meza,bo Ty i maz po slubie to jednosc