Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowka

Jejuuuuuuuuuu zaraz umrę z bólu, polećcie mi jakis skuteczny lek!!

Polecane posty

Gość jowka

zawsze pomagała nospa, jednak dzis ból jest nie do zniesienia, od rana właściwie jest coraz gorzej! zażyłam już 2 tabletki a oprócz tego jakiś codipar czy cos takiego..I NIC!!! nie wiem jak to możliwe, zawsze nospa mi pomagała, teraz czuje sie, jakbym miała zaraz explodować.. błagam, polećcie mi jakiś skuteczny lek przeciwbólowy lub najlepiej rozkurczający, bo przeciez nie moge po kolei wypróbowywac wszystkich leków z apteki jak lecą..

Gość szklanka zimnej wody
ketonal, ale na receptę.

Gość jowka
ale nie na receptę proszę.. ból menstruacyjny.. :/

Gość jeśli tak to
czy to okres?? To spróbuj ibuprom max

wiesz co wez sobie recznik namocz go w cieplej bardzo wodzie i pomoz na brzuchu mozesz pojsc sie wykapac w takiej cieplej ale nie goracej wodzie. mozesz sie troche poruszac to wszystko rozluznia miesnie i dziala lepeij niz niejeden lek

Gość wex naproksen
lekiem który zawiera naproksen jest alleve dostepny bez recepty, mi zawsze pomaga:)

Naproxen jest mocnym lekiem, mozesz go kupic rowniez bez recepty ale zaplacisz wiecej. Mi na bole glowy tylko on pomaga.

Gość kasia ***
zazyj nospe ale z alev:) naraz;)

na pogotowiu zrobią ci za darmo zastrzyk z pyralginu - bardzo szybko pomoze

Gość napar
z kminku. To nie żart, pomaga, ale w smaku ohyda. Łyzke kminku zalej pól szklanki wrzątku,ostudz i wypij.

na zastrzyk z pyralginy kazdy moze różnie reagować, ja na ten przykład kiedys prawie odjechałam po takim zastrzyku, a póki co najlepiej pomaga mi Ibuprom Max, natomiast na bardzo silne skurcze to tylko Nospa, a tak swoja drogą to lepiej o tych dolegliwosciach powiedzieć swojemu lekarzowi, bo to potem różnie z tym bywa

polecam vegantalginH.Sama miałam takie bóle i po tych tabletkach ustąpilo,są specjalnie przeznaczone na taki rodzaj bólu. Zyczę ulgi