Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiettkaa

Co lubią faceci?

Polecane posty

nie mysl ze jakas piekna popisowka a wyrku nadrobisz caly dzien smutnej miny narzekania i rzadzenia zeby facet czul sie dobrze i mial na Ciebie ochote musi wszystko inne pasowac sex jest \"tylko\" kropka nad I do lozka najlepiej sie kladzie z uczuciem ze wszystko na dzien dzisiejszy dzien jest zrobione i zakonczone wtedy jestesmy odprezeni i mamy ochote na figle . beztroskosc jest w lozku kluczowym slowem, tymbardziej gdy jestescie para od wielu lat taaak bez zmartwien i przytlaczajacych mysli sie polozyc , wtedy sie chce i kochac i zyc :-) 🖐️

Gość BEZ ORGAZMU
wlasnie chodzi o to ze on nie chce ze mna rozmawiac co mam zrobic zeby sklonic go do rozmowy na temat jego najskrytszych fantazji erotycznych?

Gość grreht
BEZ ORGAZMU to co on odpowiada jak go pytasz o jego fantazje? 'nie chce rozmawiać.'?? Dziwne... Powiedz mu , ze fantazje sa po to by je spelniac i wlasnie po to chcesz je znać;>

Gość justyna3333
zgadzam sie z tym co napisal patel mistsz:)

Gość aniol ciemnosci
Więc ...ja jestem bardzo wymagajca kochanką i lubię różborodność i ejstem w stanie to samo dac facetowi...tyle że hehe mój problem polega na tym, że jestem bardzo ładna i facet zamiast się ze mną "gzić" gapi się tymi maślanymi oczami a potem ten sex jest taki mdły...co zrobic?;) mam go zacząc zdradzać?;)

Gość kukułeczka
stary onanista:):) jesteś zepsuty brzydak:):):) wogole nie jesteś inteligentny:) wstydż sie ... naprawdę:) pozdrawiam Cie cieplutko

Gość Lakka_85
lubia patrzec jak się pieścisz lubia jak robisz im laskę... ale tylko wtedy jak to umiesz hah a ha lubia w dupke cię grzmocić lubia na pieska lubia jak krzyczysz z rozkoszy... jak nie udajesz ha ha haa lubia w nietypowych miejscach..... .... no ale ja mówię o męzczyznach a nie o pierdołach które tu na forum rżną tęgich cwaniaków :P

Gość
Szczupłe, ładne laski z dużym temperamentem :P

Gość kajka85
faceci lubia; jesli i ch kobieta jest ich kochanka w lozku lubia sex od tylu hehehe gdy im sie lize peniska:) lize szyjke piesci jadra

Gość mike22222222222222222222222
przeciesz to jasne co lubia faceci piwo telewizor i pozadnego rzniecia, problem jest co lubia kobiety? nato pytanie dajcie odpowiec!!!

Gość niedoswiadczonaP
Czesc:) no wiec ja mam takie pytanko,czy jak idziesz do lozka z facetem pierwszy raz to robić mu od razu to co lubi,np lodzika czy inne bardziej smielsze rzeczy??bo ja niby moglabym cos takiego robic looz ale wlasnie nie wiem czy wypada tak od razu byc nachalna??:) odpowiadac prosze bo ja tu takiego jednego przetrzymuje:P

Gość na wstępie
weź mu patarmoś bile niech wie że ci na nim zależy następnie weź do papy nie ma sensu sie czaić

nie ma regół w seksie to zależy od faceta Patrz jak on reaguje na twoja inicjatywe i jak wyczujesz że zaczyna dziwnie reagowac zatrzymaj się .Podobnie jest z nowa dziewczyna jak facet "bada ją" a nie chce być nachalny

Gość asek
miętolimy nabiał!!!!!!!!!!!!!!

Gość zgroza85
i podgrzewamy parówki:P

Gość zastanówSię
Czytam po koleji to co niektórzy piszą nie zgadzam się że kobiety są tylko po to zeby obsługiwały męzczyzn ja jestem kobietą nie zalezną i nie zgadzam się że taki smierdziel siedzi z piwem przed tel;ewizorem a ja mu mam obsługiwać czasami męzczyzni powinni obsługiwac kobiecie a Ty albin kolano jesteś pokrzywdozny przez los dlatego pisząc to mścisz się na forum;)obudzenie się z samego rana przy kobiecie z którą spędziło się upojną noc którą się naprawdę kocha i dzieli wspólne życie jest to coś wspaniałego albin jak tak dalej będzies zpisał za parę lat obudzisz się sam stary obok starego kota... Dziewczyny szanujcie się pamiętajcie że nasza wartosć jest bezccena nie pozwólcie się wykorzystywac przez faceta bo facet jest jak rudy kot czasami potulny czasami łaskawy a potrafi być łaszywy i zdradliwy i tak wokolicy wyru*a każą kotkę trzeba uważać goraco pozdraiwam;)

Gość zastanówSię
Czytam po koleji to co niektórzy piszą nie zgadzam się że kobiety są tylko po to zeby obsługiwały męzczyzn ja jestem kobietą nie zalezną i nie zgadzam się że taki smierdziel siedzi z piwem przed tel;ewizorem a ja mu mam obsługiwać czasami męzczyzni powinni obsługiwac kobiecie a Ty albin kolano jesteś pokrzywdozny przez los dlatego pisząc to mścisz się na forum;)obudzenie się z samego rana przy kobiecie z którą spędziło się upojną noc którą się naprawdę kocha i dzieli wspólne życie jest to coś wspaniałego albin jak tak dalej będzies zpisał za parę lat obudzisz się sam stary obok starego kota... Dziewczyny szanujcie się pamiętajcie że nasza wartosć jest bezccena nie pozwólcie się wykorzystywac przez faceta bo facet jest jak rudy kot czasami potulny czasami łaskawy a potrafi być łaszywy i zdradliwy i tak wokolicy wyru*a każą kotkę trzeba uważać goraco pozdraiwam;)

Gość Słodka Lady
Witam. Tak na wstępie chciałam powiedzieć , że faceci nie zawsze lubią chude kostuchy ! A wręcz przeciwnie, mężczyźni wolą jak kobieta ma trochę ciałka. Nie mówię tego że mam kompleksy, bo jestem naprawdę chudą kobietą i mój zawsze mówi przytyj trochę :). Faceci Lubią muskanie , całowanie, gryzienie szyi, uszu, brzucha. co do okolic intymnych to dobre zajmowanie się sprzętem: całowanie,ssanie penisa, jąder. Co do palca w odbycie - nie polecam. :) pozdrawiam :)

Po co wogóle odpowiadać prostytucce na posta? To one wogóle potrafią pisać? Myślałam że umieją tylko rozwalać czyjeś małżeństwa. Otóż droga przyszła prostytutko która założyłaś ten temat. tERAZ TO JA MAM PYTANIE DO cIEBIE: cZY DAJĄC DUPY ZA KASĘ JAKIEMUŚ OBCEMU FACETOWI MYŚLISZ O TYM, ŻE MOŻESZ W TEN SPOSÓB POZBAWIĆ ŻYCIA JAKĄŚ BIEDNĄ KOBIETĘ, KTÓRA JEST ŻONĄ tWOJEGO KLIENTA? Tak właśnie skończyła moja koleżanka dzięki takim szmatom jak Ty. Ona zasuwała w pracy, opiekowała się dziećmi a on udając dobrego męża grzmocił się na boku z takimi jak ty. Mam nadzieje ze zdechniesz jak najszybciej

Gość malllinkaaa
zgadzam sie ze slodka istotka ktora wymienila wszystko na 1 stronie i doslownie tak mam w lozku z chlopakiem od 4lat po kilka razy dziennie ,to sie nigdy nie nudzi;p co do wychudzonych kostuch lub pulchnych kobiet to kazdy glupi wie ze to kwestia gustu jeden lubi takie drugi inne i tyle ja osobiscie jestem szczupla i moj nie narzeka wrecz przeciwnie prawi mi same komplementy i nie tylko on a mam tez kolezanki pulchne ktore rowniez maja powodzenie i zadowolonych partnerow ,jesli ktos jest zadbany i jest tygryskiem w lozku to seks zawsze bedzie udany bez zgledu na to czy ktos ma faldki czy male kosteczki;)seks to super sprawa i chyba juz sie uzaleznilam:)a jak sie nie nudzi to i partnerow nie trzeba zmieniac wystarczy cos zmienic w seksie ,pozdrawiam

Gość malllinkaaa
jeszcze jedno instrukcje typu robic mu loda ,jeczec,zmieniac pozycje dac od tylu to instrukcje dla kogos chyba kto nigdy seksu nie uprawial,a co mam lezec niby jak kloda kiedy on mnie bierze?bez sensu sa te instrukcje to chyba oczywiste i jesli ktos tak nie robi to nie uprawia seksu juz nie mowiac o udawaniu jak mozna sie kochac nie miec przyjemnosci i udawac?jak juz pisalam mam partnera od 4lat kochamy sie jak szaleni codziennie tetsujemy nowe miejsca ,zawsze jecze i krzycze bo mi przeciez dobrze,zawsze mu lize ssam itd bo to mnie podnieca i nakreca na dziki seks ...ludzie to takie oczywiste czy tego posta zalozyla 13letnia dziewica ktora nie wie jak sie kochac ze potrzeba jej takich instrukcji?????

Gość Malwinkaa23
Osobiście strasznie nie lubię nudy podczas seksu, lubię urozmaicenia, swojego czasu w ogóle nie miałam pomysłu jak by tu do seksu coś nowego wprowadzić. Postanowiliśmy raz na zawsze wygnać rutynę ze związku, pierwszym krokiem było kupienie książki która w ciekawy sposób opisuje zabawy seksualne, można ją kupić tutaj: http://zlotemysli.pl/ebooktk,1/publication/show/6450/69-goracych-zabaw-dla-par.html - na prawdę pobudza wyobraźnię i zmysły.

Nie czytam, bo mnie to nudzi. Do tematu: Loda lubią. Czemu? Bo trwa to długo dłużej aniżeli stosunek.

Gość albinia kolano
a tak czytam wasze brednie i muszę sama napisać co lubi mój chłop. a mianowicie: 1)dobre ruch......nko, ponieważ sam jest brutalem. lubi jak się duszę i dławię jego indykiem a czasem zdarzy mi się nawet zrzygać. ale to takie podniecające, że się tym nie przejmuję. poza tym mój andrzejek lubi 2) jak mam anal ogolony - kobiety pamiętajcie o tym ponieważ często kobiety mają tam takie różne małe czarne kuleczki w smaku przypominające trochę kawę. 3)a jak się dobrze napierd....lę i nic nie pamiętam to mi andrzejek i porządnie je...nie po twarzy i tak mi to nie przeszkadza. on tak lubi jak mi gęba równo puchnie. tak więc kobity pamiętajcie o moich trzech złotych zasadach dobrego pożyci małżeńskiego a wszystko będzie git majonez.

Gość zos...
Albano Kolano w jakim Ty świecie żyjesz i co Ty bredzisz...?

Gość zos...
Albin Kolano w jakim Ty świecie żyjesz i co Ty bredzisz....facet i święty spokój tak jasne jak kocha kobiete to nigdy nie pragnie świętego spokoju od niej....