Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najpiękniejszy kot świata

Kocham mojego kota.

Polecane posty

Jest moim największym skarbem. Kocham go bezinteresownie, za to, że jest. Jest najpiękniejszym i najbardziej puszystym stworzeniem jakie kiedykolwiek widzialam. Ma olbrzymi puchowy ogon. Jakubku, kocham Cię:) Kuba kończy dzisiaj rok- najpiękniejszy rok mojego życia. Wy też kochacie swoje skarby?

Gość swinkowaaaaaaaa 24
ja tez kocham france ale nie az tak jak ty Kube

Ja też kocham mojego kocurka. W tym tygodnu skończy toczek. Kocham go najbardziej na świecie!!!!!

Gość Jakubku
???????????? :o

Jakub, w skrócie Kuba- to imię mojego kotka❤️

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeejjkj
Dałaś kotu ludzkie imię! Moje dziecko miało się tak nazywać ale skutecznie mnie zniechęciłaś.

Gość A ja kocham cudzego kota
Serio! :)

Gość a ja kocham
wszystkie kotki, bo wszystkie sa piekne i puszyste :)

Gość a ja kocham
Mój będzie Czesio :D

Gość alfabetagama
ja tez kocham mojego Fionusia.a moj chlopak nie potrafi zrozumiec jak mozna sie tak rozczulac nad kotem.

Gość fsgsd
Ja kocham moje psy (kotem już niestety nie żyje ale dożył sędziwego wieku). Są dla mnie najukochańszymi istotami na świecie. Gdy urodzi się moje ludzkie dziecko, one będą dla niego jak starsze rodzeństwo i wciąż będę je kochać tak samo.

Gość cccbvgfgdsgdscccc
a ja mojego żołwiczka-ma na imię Leoś :) jest słodziutki i love him very much :*** Leosiu :* Leonie ;****** Leonku :*********** Oleczka kocha :********

Gość limonka z kubka
Mój kotek skończy w maju 6 lat! Jest bardzo mądrym i uroczym stworzeniem, nie wyobrażam sobie życia bez niego. Zawsze wkurzał moich byłych facetów, nie wiem czemu :o Jak można nie kochać takiego słodkiego futrzaka? Chyba byli zazdrośni ;)

Gość waterflow
Nożyczki: Twój kot ma zarąbiaste stopy :-D Mój zaginął rok temu 😭

Gość mikaaaaaa
Dziewczyny,ale będą imprezy kotki mają urodziny.Fajnie się czyta jak ktoś tak jak Wy kochacie zwierzątka.Moje 3 kotki ,też kocham bezgranicznie.pozdrawiam serdecznie miłośników kotow

Serdeczne zyczenia urodzinowe dla Jakubka:D {kwiatek} JA tez kocham swojego kocurka. Ma 3 lata, 4 miesiące i 4 dni. Miło się czyta, zze nie tylko ja jestem swirniętą fanka kota!:D Hm, no tez nie wyobrazam sobie zycia bez Azazela :D

Gość kotka222
miau miau

Gość zakochana w swoim KOCIE
A mój Czesławek wczoraj odszedł :-( Wyrwano mi serce bez znieczulenia! Kochałam , kocham i kochać będę bezgranicznie!!!

Gość gość
i ja kocham bezgranicznie mojego kota, szalenczo wrecz, chociaz ktos moze pomyslec ze i odbilo, nawet mi to nie przeszkadza, nie utrudniam zycia nikomu z tego powodu, mieszkam sama z moim kotem, ma juz prawie 8 lat i od poczatku jestesmy razem :)

Gość gość
kocham swojego kota najbardziej ma świecie, jest dla mnie najważniejszą istotą..on nigdy przenigdy mnie nie skrzywdził, w przeciwieństwie do rodziny, to takie prawdziwe bezinteresowne uczucie

Gość gość
mój najdroższy koteczek-syneczek odszedł rok temu zawsze będzie w moim sercu, kochałam go nad życie najcudowniejsza boska istotka na świecie

Gość Cleunia
A moja kotka która przybłąkała się przed rokiem jest naszym ogromnym szczęściem . Była w stanie krytycznym ,kilka miesięcy leczenia i ogromna dawka miłości i cierpliwości.Mielismy ogromne szczęście że że ją znaleźliśmy ,kochamy ją całym sercem .

Gość gość
Mam 2 koty i 2 psy do kochania. Wcale mi nie przeszkadza jak zwierzak ma ludzkie imię, a niektórzy się oburzają, jakby większych problemów nie było ☺ Fajnie jest mieć takie gady, chociaż to też trochę kłopotów ☺

Gość gość
sa kochane!! moj jest Skrzacik;) takie ma imie...hehe ale czemu goscie nie lubia kotow?? na 100% sa zazdrosni!! bo coz innego??