Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monisia1233

Milosnicy fretek-zapraszam

Polecane posty

Ostatnio kupilam sobie fretke:) nie wiem jeszcze jak dac jej na imie:) jest albinosem czyli biala z czerwonymi oczkami jest bardzo kochana chociaz troszke dzika no ale to jest zrozumiale-kupilam ja od hodowcy wiec nie miala ogolnie wczesniej kontaktu z ludzmi no ale jest mlodziutka wiec mysle ze wszystko przed nia i tak juz sie troszke oswoila i to w bardzo szybkim czasie:) piszcie co wiecie i jakie macie doswiadczenie w hodowli tych wspanialych zwierzatek:) pozdrawiam!!!!!!!!!

nie ma to jak zabrać głos na Kafeterii, pierwsze co trzeba wziąść pod uwage to to że odezwą się takie jak powyżej półgłówki. Nic się nie przejmuj a na idiotów nie zważaj.

Gość a o co wam chodzi
mnie kiedyś obca fretka upieprzyła w stopę

Gość przeczytalam frytek
frytki lubię :P:P

mam nadzieje ze na forum znajdzie sie osoba ktora rowniez ma fretke lub chociaz posiada na jej temat ciekawe infozmacje:)

Gość bugerek
monisiu kiedy dojdzie do Ciebie ze my tu na kafeterii nie męczymy zwierrząt :o

mam nadzieje ze na forum znajdzie sie osoba ktora rowniez ma fretke lub chociaz posiada na jej temat ciekawe infozmacje:)

a nie ma specjalnego forum dla miłośników fretek?:) albo na gronie np, tam na pewno znajdziesz ludzi, którzy mają spore doświadczenia z tymi zwierzątkami, tutaj to jak szukać igły w stogu siana ;]

Aha to sie ciesze ze nie meczycie ale przypuszczam ze jakbym nie kupila tej fretki to ona(jak i 100 tych co tam zostaly) zostalaby przerobiona na futra:(

Gość bugerek
a tak trafiła do osoby która nic nie wie na jej temat i dfo tego uwięziona w betonowym bunkrze

Wioem sporo na ich temat ale wole wiecej wiecej niz mniej.a ty znajdz sobie forum pod tytulem \"debile i spóła\" bo to nie jest forum dla ciebie!!!!!!!!!!!!!

Wioem sporo na ich temat ale wole wiecej wiecej niz mniej.a ty znajdz sobie forum pod tytulem \"debile i spóła\" bo to nie jest forum dla ciebie!!!!!!!!!!!!!

Gość bugerek
za to ty trafiłaś tu jak ulał :o gupia cipa która zaspokają sie kupując fretke na ruskim bazarze

Gość fretki mają pchły

znajdz sobie inna zabawe kretynie.jakos ci ten popis wogole nie wychodzi a na ruskim bazarze to chyba ciebie matka kupila a raczej jej doplacili zeby cie wziela!!

Gość rgheyeeye
możesz fretkę nazwać filip moja bratowa ma fretkę :) jest super. dopiero po 6 mies przestała wszystkich gryźć

Gość zyziowa
moj futrzak tez podgryza ale kocham go

Gość zyziowa
kochM SWEGO ZYZIA JEST ZCASAMI NIEZNOSNY ALE KOCHAM GO I tysiek pies tez go kocha