Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Czy można odzyskać skasowaną pocztę????

Polecane posty

Korzystam z programu pocztowego w Operze i skasowałam ważny mejl 😭 wie ktoś czy da się to jeszcze odzyskać? Jeżeli tak to jak?

Ja też mam operę i tez mam pytanie : czy można skasować konto w Operze? A odpowiedź na Twoje brzmi: Tak ale tylko wtedy jeśli nie wykasowałaś tych maili z kosza ...

na pewno się da, bo koputer robi sobie kopie zapasowe wszystkoego, ale musiałąbyś za to kasę wybulić ;] i to pewnie sporo, żeby Ci ktoś odzyskał

Wydaje mi się ze na kompie to się wszystko zapisuje ale do tego to już informatyka musisz szukać ;)

no to jest oczywiste, bo 10% pojemości dysku komputera to pojemność przeznaczona na kosz i to co zostało z niego usunięte. Dlatego nawet po usunięciu pliku mozna go wydobyć, ale od tego są specjaliści, a oni nie zrobią tego za darmo :(

Kurczę, bo chodzi o to, że Dziewczyna z allegro nie przysyła mi tego co przysłać miała, a ja nawet nie mam zachowanej naszej korespondencji 😭 Skąd mogłam wiedzieć, że tak akcja się potoczy :o Nauczka na przyszłość :o

Gość tylko spokojnie
odzyskasz , tylko nie formatuj twardziela , Jakubowskiej też się wydawało, że usuneła wszysyko a tym czasem odszukano jej plik 'lub czasopisma' :)

Gość do łe rety...
OK to pochwal się jak to zrobiłaś:D moze się innym przydać na przyszłość np mnie ;)

Gość do łe rety...
a to pech..:( nie mogłaś zapisać??:P