Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecko25

Meble amaro firmy tutti sensi - opinie proszę !!

Polecane posty

Gość dziecko25

Hejka !!! Bardzo podobają mi się meble tej marki, tu stronka : www.tuttisensi.pl/ Może ktos się wypowie na ich temat !!!! Bardzo bym była wdzieczna !!!!!!

Gość Śmierdzi nietoperzem
Reklamożerca???

Gość dziecko25
Mylisz się !!! Naprawdę szukam mebli i nie mogę sie zdecydowac na żadne. Oglądałam juz wiele z różnych firm typu: BRW, Paged Meble, Vox, agata export i zawsze coś jest nei tak. Ostatnio w internecie natrafiłam na tą firme i spodobały mi się te meble. TYlko chciałabym zasiegnąć informacjio nich - jak sie sprawują w codziennym użytkowaniu.

Gość nicola34
podnoszę bo tez jestem ciekawa !!

Gość pycha39
i dalej nic ...uuuuuuu

Gość klient
Witam Meble super się prezentują są piękne ale.. mają wrażliwą strukturę nawet przyciskając paznokciem zostaje ślad na stoliku zostają ślady po szklankach , a producent zaleca czyszczenie tylko zwilżoną szmatką.

Dopiero kupilem, meble wygladaja bardzo solidnie i naprawde stylowo. Oryginalny kształt i dobre wykonanie. Przy okazji okazalo sie ze kupilem o 1 rzecz za duzo. Mam do odsprzedania stolik na kawe w okazyjnej cenie. Chetnych proszę o kontakt na asoika@autograf.pl Pozdrawiam! Arek

Gość strzała1977
Witam Mam te mebelki od roku. Ogólnie jestem zadowolona (wybór padł na te meble po paru miesiącach oglądania mebli z różnych firm). W skrócie - bardzo ładne, bardzo ciężkie, poszczególe meble sa w całości (problem przy wnoszeniu), łatwe w utrzymaniu - czyszczenie zwilżoną ściereczką, są solidnie zrobione i wykończone, bardzo pakowne, niestety są delikatne i podatne na zarysowania - trzeba uważać (z tego względu nie kupiłam stolika który byłby często używany). Mam komode, szafe, stolik pod telewizor i oszkolną półkę na ksiażki. Bez stolika polecam

Gość Malinowscy
Meble eleganckie i bardzo gustowne jednak nie do mieszkania z małymi dziećmi..Widać każde otarcie i zarysowanie nawet od wazonu.Ale ogólnie są bardzo stylowe i łatwe w utrzymaniu czystości.

Gość L.
Jestem zadowolona z mebli. Jedna wada tylko - są "miękkie" i każde zarysowanie natychmiast widać. Do tego problem z szufladami - trzeba dokręcać,krzywo się zamykają. Są wyjątkowo ciężkie, regał ma ponad 115 kg! Efekt wizualny - BOMBA.

Gość L.
kupię biurko z tej kolekcji, może być używane,tanio.