jabłko 0 Napisano Październik 9, 2006 No więc.. jestemm chora jutro ide do lekazra i zapewnie dostane jakies syropy i antybiotyki od czwartku mam zacząc 2 opakowanie Harmonetu i niewiem czy to nic nie oprzeszkodzi w tym? Czy dzialanie bedzie takie same cio?? jak myśliscie dziękuje z góry i sorki za błędy:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Październik 9, 2006 EJ NO:(? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okokokokokoo Napisano Październik 9, 2006 czesc antybiotykow wchodzi w interakcje z hormonami oslabiajac ich skutecznosc dlatego zaleca sie stosowanie w trakcie leczenie uzywanie dodatkowych zabezpieczen ale wszystko bedziesz miala w ulotce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Październik 9, 2006 ok dziękuje ..:) ale jeszcze jedno ... to np jak skoncze brac antybiotyki a dalej ... bede brac tabletki ... to ile ja mam sie zabezpieczac dodatkowo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okokokokokoo Napisano Październik 9, 2006 z tego co wiem rpzez tydzien ale to tez zalezy od tablketek zapytaj lekarza ipoczytaj ulotke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach