Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skromna basia

pomozcnie mi prosze wybrac temat pracy licencjackiej z kpa..

Polecane posty

Gość skromna basia

nie moge sobie z tym poradzic...moze ktos pisal...te studia w ogole mi nie leza a musze zaczac pisac prace.Na dodatek wyladowalam na kpa...macie jakies pomysly>>?

Gość skromna basia
blagam was bo nie wiem o czym pisac bleby to skonczyc.... mam na mysli koncesje... samorzadowe klegia odwolawcze kontrola administracji publicznej niewaznosc decyzji administracyjnej a moze pisac o akcie notarialnym?? blagam osoby doswiadczone co bedzie mi najlatwiej napisac..zn na jaki temat znalazlabym najwiecej informacji,jestem zupelnie skolowana i zdesperowana studia przypadek a ja musze to skonczyc:(bo tyle kasyyy

a co kończysz? prawo czy administracje czy jeszcze co innego? ja bym radziła zapytać na jakims forum prawniczym..

Gość skromna basia
administracja ale nie mam pojecia jak sie do tego zabrac oprocz szkoly mam jeszcze troszke na glowie i strasznie mnie tostresuje inaczej jest jak sie studia lubi:(

Gość skromna basia
podpowie oczywiscie ale jak sobie temat wybiore:)

Gość skromna basia
a ja nie wiem czemu ale skalanialabym sie do polaczenia decyzji adm.z kocesja...tzn chce napisac o decyzji administracyjnej na podstawie koncesji.uwazasz ze to dobry pomysl???wiesz,pare rozzialow o decyzji administracyjnej a jeden przykladowy o koncesji.Wydaje mi sie ze nie byloby to glupie,ale prosze o porady