PrzetańczyćZTobąChceCałąNoc 0 Napisano Październik 10, 2006 sątu jakieś pocieszacze? potrzebuje takiego a i ja moge byc pocieszaczem dla kogos... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzetańczyćZTobąChceCałąNoc 0 Napisano Październik 10, 2006 no tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiondz stefan brzeszczot Napisano Październik 10, 2006 na allegro są po ok 20 - 50 zł, zależy czy silikon czy z jakimś tam dodatkiem... :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzetańczyćZTobąChceCałąNoc 0 Napisano Październik 10, 2006 ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 10, 2006 Ja moge cię skutecznie zdołować, nie wiem tylko czy to cię pocieszy. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z kur..iera wycięty 0 Napisano Październik 10, 2006 a masz jakiś konkretny powód do pocieszania? Bo \"na całokształt\" to raczej psychiatra potrzebny. Jednostkowy problem możemy pomóc zminimalizować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzetańczyćZTobąChceCałąNoc 0 Napisano Październik 10, 2006 zapewne tak :D dajesz. tez moją specjalnoscia jest dolowanie ludzi... eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzetańczyćZTobąChceCałąNoc 0 Napisano Październik 10, 2006 powodów pare mam. ale ogolnie ostatnio mam nie za dobry humore. jakas melancholia mnie dopadła... brak słoneczka hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach