Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agusekkk

Dziwne uczucie....

Polecane posty

Witam. Od jakiegoś czasu odczuwam dziwne bóle w dolnej części brzucha, mam lekko wzdęty. Podejrzewałam ciążę, ale zrobiłam test (co prawda w ciągu dnia a nie rano) i wyszedł negatywny. Poszłam do lekarza, kazał mi powtórzyc test i jak wyjdzie negatywny to mam wziąć tabletki na wywołamie okresu. Ostatnią @ miałam 3 tygodnie temu, 22 sierpnia (skąpa i krótka tak jak kilka ostatnich) i to mnie też zaniepokiło. NIe wiem co robić jutro powtarzam test. Troche się boję bo nie jestem jeszcze gotowa na dzidziusia. Jesli miałyście podobne problemy czekam na wasze rady. Dzieki.

Gość enteraaaa
proponuje zbadac wysokosc prolaktyny

nie wiem dokładnie, ale mogą to byc jakieś zaburzenia, też kilka razy miłam b.skąpe i nie byłam w ciąży (choć się staram) bądź pod kontrolą gina i jka do tygodnia @ sie nie pojawi to zapytaj gina co da na wywołanie okresu lub potwierdzi ciążę j(jesli rzeczywiście w niej jesteś) ale nie kieruj sie tylko skąpymi okresami- to nie znaczy od razu ciąży- niesty nie jest też super dobre- bo jeś;li kiedyś mialaś normalne to znak żee masz zakłócenia ale na wszystko jest rada ;) pozdrawiam

poprzedniczka ma racje -zbadaj prolaktyne- bo ja mam b.zawyżona- i też zdarzały mi się skąpe @!!!

Aha i jeszcze jedno. Zapomniałam wam napisać że od jakiegoś czasu mam dziwne upławy, taz na jakis czas cos jakby galaretka, a codzioennie mam mokrą wkladkę. Czy to normalne????

jeślli moge coś zasugerować- to też stwirdzilam tą \"przypadłosc\" w drugiej fazie- myślę ze to raczej normalne -choć czasem może zbyt obfite- jeśli nie ma to jakiegoś przykrego zapachu to nie powinno byc źle! :) jak by co idź do gina gdydby @ nie było i przy okazji mu o tym powiedz

okresu to nie mam juz od 3 tygodni. Byłam u gina i polecił zrobić test, jak wyjdzie (-) to tabletki na wywołanie, ale nie powiedziałam mu o tych upławach. Zrobię to następnym razem. Dzięki.