Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katienka

LAKCID

Polecane posty

Witam! Moja ośmiotygodniowa córka ma problem z kupkami i lekarz przepisał jej Lakcid. Drogie Mamy, poradźcie mi proszę, jak najlepiej i najwygodniej dla dziecka aplikować ten lek. Dodam, że Mała jest na pokarmie sztucznym, na Bebilonie.

Gość
8 tygodni i na bebilonie? Gratuluje wyobrazni

Dziękuję. Bebilon1 jest dla dzieci od urodzenia. A masz może dla mnie jakąś radę na nurtujący mnie problem?

katienka-mój też maił lakcid ale był tak trudny w aplikacji-ampułki,że przy nastepnej wizycie poprosiłam o lakcidofil-podone własciwości Aha lakcid dawalam do mleka odczekiwalam aż sie rozpuści i dawałam maleństwu my byliśmy na nutramigenie od urodzenia zdrówka dla dzidzxi

Gość iuiuiuiui
najlepiej rozpuścić w małej ilości mleka- wtedy masz pewność, że dziecko wypije, bo zawsze może trochę zostawić w butelce net-ar, no i co że butelka, nie o tym temat

katienka> ja również podawałam Lacidofil. Zawartość kapsułki rozpuszczałam w wodzie z glukazą lub w herbatce chwile odczekałam i tak podawałam synkowi.

Gość fifthavenue
my podaliśmy (jeden raz, z powodu biegunki) na łyżeczce wymieszane z mlekiem. Zresztą w ten sam sposób serwujemy kropelki D3 i cebionmulti. W butelce nie masz pewności, że dziecko wypije całe mleko

Gość fifthavenue
'8 tygodni i na bebilonie? Gratuluje wyobrazni' net-ar masz jakieś problemy z głową ? :)

Gość jkv
dokladnie:) o co chodzilo z ta wyobraznia?