Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

JAKIE ŁÓŻECZKO

Polecane posty

Gość

Co myślicie o łóżeczkach turystycznych zamiast tradycyjnych drewnianych?

moim zdaniem zdecydowanie..nie..materac jest inny..te lozeczka przeznaczone sa na kilkudniowe wypady itp..jak malec bedzie stawac..i skakac i brykac w lozeczku turystycznym bedzie mu duzo trudniej bo mniej stabilne..nie ma szczebelkow za ktore moze sie zlapac i wstawac..ale ja tez nie lubie materialowych kojcy.. ale moze jakies dziewczyny beda miec odmienne zdanie:))

Również jestem zdania, że łóżeczka turystyczne (jak sama nazwa mówi) są przeznaczone na wyjazdy . Natomiast w domu powinno być solidne drewniane.

a jak kłasc takiego noworodka prawie ze na podlodze? bo o ile mi wiadomo w tych łozeczkach -kojcach nie ma chyba regulacji wysokosci.Poza tym materac dla dziecka powinien byc w miare dobrej jakosci -wiec bez dwoch zdan łozeczko tradycyjne.

a ja i moje dzieci, zdecydowanie opowiadamy się za dobrej jakości łóżeczkiem turystycznym :) z tym, że na użytek domowy wyposażonym w dodatkowy porządny i odpowiednio gruby materac (wymiary st. więc pasuje zwykły 60x120cm.) a dla małych dzieci, które jeszcze nie siadają, są dodatkowe, podwieszane poziomy, tak więc problem ze schylaniem się też odpada :)

moim zdaniem do 9 miesaca zycia to ZDECYDOWANIE drewniane (przedewszystkim widac co sie dzieje z dzidzia)ale pozniej to ZDECYDOWANIE turystyczne bo n.p moj syn jak zasypia to wierci sie po calym lozku ktore ma zamiast drewnianych szczebelkow siatke po bokach i ona bardzo dobrze choni go przed uderzeniami a i nogi nie wklada miedzy szczebelki:)

Turystyczne są lepsze. Ja mam marki Graco. Ma fajny baldachim. Jest duże więc obecnie pełni funkcję kojca. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.