Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zieloneszkiełko

Zabawki dla niemowlaka

Polecane posty

Mam 2,5 miesięcznego synka i chciałabym kupić mu jakąś zabawkę, którą mógłby bawić się sam. Może jakiś leżaczek lub matę edukacyjną? Proszę, doradźcie mi coś. Nie chcę wydawać za dużo, ani też nie chcę kupować zabawki tylko \"na teraz\". Są jakieś zabawki, które \"rosną\" z dzieckiem?

mój synek zacząl się bawić mata gdy skończył dobre pół roku-wcześniej nawet na nią nie kiwnął palcem :)

i jeszcze jedna zabawka zrobiła furore.To były takie maskotki o wyrazistych kolorach przesdtawiające zwierzaki -jedne grzechotały,na innym było cos takiego jak lusterko można było je zawieśić do łóżeczka,wózka,nosidełka itd.Mały ma 13 miesięcy a nadl się tym bawi heheheh

:) nie ma za co.Jak sobie coś przypomne to dam jeszcze znak.Aczkolwiek pamiętam że synka grzechotki nie interesowały.Zaczął się nimi cieszyc jak skończył pół roku .

ja polecam mate fisher price, ale nie taka z palakiem, tylko taka ze stojakiem, moj dlugo sie nie bawi :) moge ten stojak przeniesc do lozeczka , wtedy sam gra, krowa rusza glowa, jak sie pociagnie to sa melodyjki wogole bardzo jestem z niej zadowolona, kosztowala 185 zl karuzele tez moge polecic z czystym sumieniem ;)

Ten piesek bardzo mi sie podoba i do tego cena atrakcyjna. Może sie juz skuszę, chociaż synek ma sie urodzic dopiero w styczniu. Nic jeszcze nie kupiłam więc może zaczne od tego;)

Proponuje fajne pianinko edukacyjne świecąco - grające. Dziecko bawi się z nim w pozycji leżącej, siedzącej i stojącej. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.

Sklep internetowy www.bebespace.pl/ to wyjątkowe miejsce. Znajdziecie tam piękne podarunki dla waszych maleństw. Wyjątkowa jakość i dbałość o atesty oferowanych produktów. Małe cudeńka.