Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marelaka

Serowata wydzielina

Polecane posty

Gość marelaka

objawem infekcji pochwy?

pewnie tak. jeżeli swędzi lub piecze to na 100% masz jakis stan zapalny, kup sobie clotrimazolum w globulkach i rób irygacje pochwy zagotowaną wodą z octem.

Gość marelaka
tylko troszeczkę swędzi,czasami piecze byłam u gin,dała mi probiotyk w kapsułkach,nie pamietam juz nazwy jakby mnie j swędzi,ale ta wydzielina Aha i jeszcze jedno, czy taki stan zapalny może opóźnić krwawienie z odstawienia?

a tego to nie wiem, ale nie wydaje mi sie bo ja ostatnio miałam podobnie i 2 dni potem dostalam krwawienia

Gość marelaka
bo dziś drugi dzień po odstawieniu i nic (to drugie opakowanie skończyłam), bo przy pierwszym miałam odrazu w 1 dniu. Dwa testy negatywne. Więc chyba trzeba czekać

ohohoho dziewczyno :) to dopiero drugie opakowanie, nic nie musi być jak w zegarku, no i te testy :D oh na 100% wszystko jest ok :)

Gość marelaka
:) dzięi moniak za pocoeszenie!:) P.S. ja tez jestem Monia;)

Gość osobita
grzybica. trzeba jak najszybciej zgłosić się do lekarza! im szybciej tym lepiej. grzyby lubią się rozwijać, zwłaszcza, że mają ku temu warunki, nie wiadomo co jeszcze mogą zarazić. leczenie trwa ok. 10 dni. po nystatynie swędzenie ustępuje po 2-3 dniach.

Gość minia88
u mnie jest problem podobny ale tyle ze nie mam objawów m swedzenia,pieczenia itp co to moze byc??nigdy tego nie miałam i sie zaczynam martwic bo mam to juz od 3 dni.czy ktos sie z tym juz spotkał?wielkie dzieki za odpowiedz!!!!