Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona_ona21

porozmawiam sobie z fajnym mężczyzna

Polecane posty

Gość FRaise
nic nuie jest zapisane, co ma byc to jest, bo ludzie dokonuja wybrow. A ta oleje, wezme ta, bo blisko, bo cos tam. A ona a sama jestem to sobie go capne, a co mowil ze chce bebe i bach mowi, ze ma bebe

Gość KandydatII
znudzona - czytałem "s@motność w sieci"i przyznaję sie plakałem ja czytałem pierwzy raz. Za drugim razem po przecztaniu spytałem się sam siebie - z czego ty kretynie ryłeś? I tak wolę sporadyczną rozmowę w necie z kimś kogo nie znam i nie poznam ( wtedy mogę się szczerze otworzyć) niż udawanie kogoś lepszego, czarowanie i potem totalna klęska w realu..

Gość znudzona_ona21
No wlasnie kwestia kim jestes w necie!! Wiesz potrzeba kreowania sie na kogos innego tyez nie bierze sie z nikąd!! Ludzie tak sobie rekompensuja niskie poczucie wlasnej wartosci! Jesli lubisz siebie i znasz swoja wartosc to nie masz potrzeby bycia kims innym, lepszym w wirtualnyum swiecie

ja tez nie rozumiem jechac i wszystko zostawic, tam robic same najprostsze rzeczy, mieszkac w pieskich warunkach! Pogon za pieniadzem uwazam ze jest zla, ze nie ww tym droga! Podziwiam i wzbudzaja szacunek dla mnie ludzie ktorzy w Polsce proboja zarobic godziwie bez wałków i przekretó a swoją ciezka praca!

Gość znudzona_ona21
Poztym kiedys mozesz sie obudzic i stwierdzic,,,dobrze mam kase ale co z tego,,,Wbrew pozorom pieniadze szczescia nie daja,,

Gość KandydatII
Ale rozmowa w necie ma jedną wadę ... Widać tylko słowa ... A kto to napisał "słowa,słowa,słowa... " Rozmowa z kims w realu pozwala mi poza slowami widziec mowę ciała, gesty , grymasy i wtedy jest tak jak picie wina marki wino owocowe "samuraj" a picie chardone rocznik 1918 ( nie jestem koneserem win - dla informacji..)

Gość KandydatII
pieniądze szczęścia nie daja - fakt Ale są narzędziem ( jedym z narzędzi) do spełnienia wielu marzeń..

Gość FRaiseeeaa
kandydacieIi w realu ludzie grają. Miny grymasy. Jak ktos umie zagrac skromnosc to i zły i to ze krywi gebe i wie ze trzeba wzdechnac, oczy wywrozic, gra i tyle.

Gość FRaiseeeaa
10.10] 21:26 to prawda Alka wiedziała gdzie tyłek wepchac. Mąż miał jej marzenia spelniac. Dobrze ze sie nie dał.

widze ze kazdy cos innego tu mowi :) Ok, super ekstra, ale powiedz kto jest wygranym, kto jakos najbardziej przemawia!

Gość znudzona_ona21
oj literki mi sie na klawiaturye poprestwaialz,,jak to ymienic_

Gość KandydatII
Jak zwykle wygrał NET... Pozdro... dla wszystkich

Gość znudzona_ona21
zlosliwosc rzeczy martych,,,,brrrrrrrrrrrrrrrr