Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnyOdZawsze

odbić przyjaciółke mającą faceta ?

Polecane posty

Gość samotnyOdZawsze

hej moja przyjaciolka jest z facetem okolo 3 lat. opowiada mi o ich problemach i w ogole, rozmawiamy o związkach, naszych problemach itp. jestem jej najbliższy przyjacielem. byla w pracy na wakacjach z kolezanką, pojechala bez swojego chłopaka. opowiadal mi, ze miedzy nimi nie jest ostatnio najlepiej itp. Powiedziała, ze tam ( na wakacjach) jakis gosc sie z niom zkolegował i w ogole zbliżył do niej. powiedzial jej, ze chcialby z nia byc ( byli tam razem 2 miesiace). ona powiedziala, ze to za daleko itp, ze nie maja szans byc razem. ale dalej utrzymywali ze soba kontakt i sie spotkali ( bez wiedzy jej chlopaka oczywiście). calowali sie przytulali, macali itp... przyjaciolka mowi, ze czasami jest źle na linii ona -> jej chłopak i mi sie z tego zwierza. jak mam ją podejść? jak sprobować ją odbić ? pozdr. Pebus

Gość a po co Ci taka puszczalska
?????:D

Gość samotnyOd zawsze
bo jest najwpanialszą osobą, jaką znam ...

Gość DO SAMOTNY OD ZAWSZE
cos mi sie zdaje ze ona traktuje cie głownie jako osobe ktorej moze sie wyzalic, wygadac bo ma jakies tam do ciebie zufanie ...wiesz cos w rodzaju psychoterateuty tylko za darmo:-) z ta roznica ze ja sie zale mojej kumpeli płci zenskiej a ona facetowi bo przciez widzis ze myslami krazy za jakim gostkiem a na dodatek ma swojego faceta wiec wiesz jak bedzie z toba o ile bedzie....ale watpie choc próbuj to tez z toba niby bedzie a gdzies tak jakis faceta na boku i tak dalej mowie ci to typ takiej laski... chyba ze ci odpowiada trojkacik;-)

Gość DO SAMOTNY OD ZAWSZE
psychoterapeuty darmowego -mialo byc :-)

Gość Chermenegildaaa
Próbuj :)Tylko zstanów się czy warto... :) Powodzenia

Gość Moim zdaniem ...
z nia jest coś nie tak ... Uważam, że robisz błąd wysłuchując jej zwierzeń, juz nie mowiąc o tym , że ona jest bardzo nie w porządku wobec swojego faceta, opowiadając osobom trzecim o ich związku ... to tez zdrada Na twoim miejscu powiedziała bym jej, że chociaz ja lubisz ... nie chcesz byc jej konfesjonałem, bo to ich osobiste problemy i najwyższy czas, żeby podjęła decyzję co chce dalej zrobić ze swoim zyciem :-D

Gość SamotnyOdZawsze
ale jestem Nią zauroczony, bo jest świetną dziewczyną i chciałbym z Nią być... chciałbym żeby mnie pokochała i ja Ją również... 😍

Gość samotnyOdzawsze
naprawde przyjaciele są dla kobiet asexualni ?:(

Gość samotnyodzawsze
pomocy :( !