Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktore sie podoba

Emilia, Amelia, Alicja????

Polecane posty

Gość AjAjAjAj
szczerze: żadne

Gość Żanuaria
tylko moje imię jest ładne i przestańcie z tymi głupimi pytaniami.

Amelii nie znam żadnej, dlatego brałam to imię pod uwagę. Alicji w miejscu, w którym mieszkam jest pełno, ale wciąż uważam, ze to jedno z piękniejszych imion. Emilia mi się nie podoba, aczkolwiek sympatycznie brzmi. Ja zastanowiłabym się nad Alicją albo Amelią i myślę, że zostałabym przy Amelce.

Gość hmmmmmmmm
urodz sobie 3 coreczki i nie bedziesz miala problamu:)

Alicja,piękne imię.Gdyby nie to że już jest w rodzinie to na pewno na nie bym się zdecydowała.

Gość bela amela
beda na nia mowic w szkole amela

Amelia----piękne imię. Tak będzie miała na imię moja córcia, jeśli kiedykolwiek będę miała córkę. Mój mąż uważa, że to niespotykane i cudowne imię. Często tym imieniem zwraca się do mnie. (chociaż mam na imię Anka)

Gość nina słonina
jak zgasna wszystkie swiatła to moze i tak jest

Nina ------> bardzo mi sie podoba :) stare imie a takie orgynalne i nie tuzinkowe 🖐️

Gość komuś tu się nudzi
Nina- piękne imię i przynajmniej nieoklepane. Do pomarańczy----> prawie wszystkie imiona można przeinaczać na swój sposób i to nie zawsze sympatycznie. Ja mam na imię Magdalena, jak zdrobnisz moje imię? Autorko---> z wymienionych przez Ciebie imion stawiam na Amelię.

Gość madlen_85
amelia niespotykane imie? Jak to u mnie w miescie wiekszoc znajomych tak nazwala swoje coreczki, a pozatym wydaje mi sie ze po filmie amelek wyroslo jak grzybow po deszczu

Gość trudny to wybór
Emilia to jedna z moich przyjaciółek. :-) Alicja kojarzy mi się z wyniosłą, niekoniecznie sympatyczną osobą. Co do Amelki - to jest śliczne imię dla małej, ukochanej córeczki. Ale dorosła Amelia...? Hm. Jakoś nie bardzo. Ja bym postawiła na Emilię. :-)

Gość Mychatka
A mnie się podoba Emilka, i jeśli będę miała córeczkę to napewno (!) ją tak nazwę. Już to ustaliliśmy z mężem dawno :)

Gość mi też się podoba imię
Emilka

Nie nazywajcie corek Emilia. Wy, jako rodzice, i reszta rodziny bedziecie do niej mowic Emilka, Emilcia, Emi, gdy rowiesnicy i reszta beda ja nazywac Emila. Po wyuczeniu przez rodzine tej Emilki, bedzie sie tylko wkurzac. Wiem co mowie. Mam na imie Emilia :O

hmmm a ja jestem Alicja od 31 lat już :-) i bardzo często słysze,ze to piekne imię....nigdy nie lubiałam zdrobnienia Ala...i w końcu zaczełam przedstawiać się Alicja...i bardzo mi sie podoba jak tak do mnie mówią.... Pozdrawiam

Gość jajajao
tez chcaial dac amelia ale teraz wkolo jest wysyp amelek,

Gość Moja córeczka to Alicja

Ja mam Amelkę :) Ładnie brzmi Amelka, Ameleczka chociaż pare razy usłyszalam już Melcia bbbrrrr A dla dorołej Amelki brzmi bardzo elegancko, zresztą to jest staropolskie imię a mi o takie właśnie chodziło. Wydaje mi się że teraz wśrod Zoś, Hań Amelka będzie się wyróżniać, pomimo że kilka lat temu była moda na to imię.