Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktore sie podoba

Emilia, Amelia, Alicja????

Polecane posty

Gość koosia
AMELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bziczek
emilia i amelia super. z alicją mam kiepskie skojarzenia.

ja bym nie nazwala dziecka AMELIA bo to nazwa choroby cytujac za wikipedia Amelia to wada rozwojowa polegająca na całkowitym braku kończyny lub kończyn. Może wynikać z wady genetycznej lub być wynikiem działania szkodliwych czynników (teratogenów) na rozwijający się zarodek lub płód. moim zdaniem z tych 3 imion najladniejsze to Alicja :)

Gość paulkaaaa
na 1 stronie piszesz ze wybralabys Alcje :D

Gość paulka raczej
nie zmienna a jak choragiewka na wietrze

Ja mam córke Amelke i nie zamieniłabym go na żadne inne, poza tym to nie znamy innej Amelki, bardzo orginalne imię.

a ja znam 5 małych Amelek jedną Emilkę i żadnej małej Alicji w Szczecinie i okolicach \"rządza\" małę Amelki własnie a nie Julie jak w innych rejonach:P

cześć Asia :) W moim rejonie Szczecina rządzą małe Emilki i Maje Julek ani śladu :D

Gość Atomówka 21
moda modą ale moje dzidzi (styczeń 2008) będzie JULIA(po mojej babci)...

Gość Zdecydowanie Amelia

hej Rafinka😘 nooo ! dzieki ziomalko nie wyszłam na gołosłowną ;) u nas naprawdę nie ma przesytu Julkowego jak na kafe :P Amelki , Maje i Oliwie zdecydowanie przejęły prym :D

Gość ja tez chceeee
tylko nie Emilia

Gość wszystkie Emilie
które w życiu spotkałam to nieprawdopodobne idiotki. A ludzie o tych samych imionach maja cech wspólne, więc uważaj.

Ja wybralabym Amelie, moja bratanica ma tak na imie i mowia do niej Amelka, Ami

Gość amelia i emilia
alicja wszyscy dają

:D Amelia z greckiego oznacza \"pomyłka\" wiec miej to na uwadze;) Emilia kojarzy mi sie z emalia a ta jak wiadomo z garnkami z ery PRL wiec chyba jak dal mnie to imie odpada.. Alicja jak najbardziej, ja z tych 3 wybralabym Alicja :)

a dokładniej z gr. amelia= zaniedbanie, niedbalstwo.. brrr nie wiem jak mozna tak dac dziecku na imie... 😠

Gość alicja zdecydowanie
napiekniejsze :) i mała Ala i duża Alicja brzmi super. I mówie tak nie tylko, ze sama mam tak na imie ;)

a ja znam mnostwo Ew. kazda jest zupelnie inna-od osoby,ktorej nienawidze,az po moja najlepsza przyjaciolke,same Ewy:-D chyba wiec nie wszyscy noszacy takie samo imie musza byc idiotami😡

Gość luksia
do ----wszystkie Emilie------- Ale jesteś głupia. Nie można tak uogólniać. Pewnie zazdrościsz jakiejś Emilii i wypisujesz takie bzdury żeby się dowartościować szmato !!!! zjeżdżaj z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość luksia ma racje
NIE CHCEMY CIE TU!!! JAZDA STąD!!!

Gość ja bym wybral ...
Alicje :) Tak chciałbym w przyszłości dać na imię mojej córeczkę :P

Gość mały Lord
wszystkie Emilie jakie to bardzo bystre dziewczyny a do tego ładne nieprzeciętnie. Amelii nie znam żadnej. Ala to tez fajne imie. Moje znajome Alicje są bardzo lubiane

Emilia- ładne imię, ale z tych trzech najmniej mi się podoba. Amelia- fajne, bo tutaj gdzie mieszkam nie ma żadnej Amelii. Same Julki, Wiktorię, Zuzki, a z Amelią się jeszcze nie spotkałam. Alicja- piękne, wdzięczne i na maksa dziewczęce. U mnie trochę popularne. Nie cierpię zdrobnienia Ala. Kiedy mówiłam tak na moją koleżankę, to ona robiła się czerwona ze złości.:P Nie da się ukryć, że każde z tych imion ma coś w sobie.

Gość Emilia1984
hmmm.... Chyba Emilia:) Do osoby ktora mowiła o zdrobnieniach imienia Emilia. To prawda poniekąd, ale do mnie znajomi mówią Emka:) Emila mi również nie przeszkadza. Niech sobie mówią to w koncu moje imię. Zdecydowanie gorzej mają np. Katarzyny- do nich mało kto mówi Kasiu- raczej Kaśka, Kacha. Albo Ewa- Ewką raczej była w szkole. Tak więc Emilia super- aha i wcale nie jestem jakaś wybrakowana, złośliwa, czy brzydka, jak tu ktoś uogólniał:) Alicja- mam znajomą Alę- nie jest fajna ale imie ma spoko:P Amelka- za bardzo serialowo-filmowe dla mnie