Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jania 3

wbc

Polecane posty

Gość jania 3

byłam u lekarza z wynikami i okazało sie że mam za mało leukocytów,pytałam co to oznacza a ona że wit.b6 mam jeśc.SZukałam troche ale wszędzie pisze o nadmiarze .Ja mam 3,4 anorma jest od 4,4.MOZE COS mi podpowiecie,

Gość koko szanell
lecze sie na to 2 lata:( i niestety juz chyba do konca zycia

Gość koko szanell
jakas niedouczona chyba ta lekarka skoro Cie tylko wit chce leczyc...nie dala Ci skierowania do hematologa????!!!!

Gość jania 3
a dlaczego do hematologa.Może lekarka uznała ze dużo nie odbiega od normy.Sama nie wiem co mam myślec.

Gość koko szanell
mnie lekarka na poczatku tez sama leczyla antybiotykami potem dala mi skierowanie do hematologa...a gdy juz mialam 1.6 konieczne bylo zrobienie biopsji szpiku ...musisz sie tez sama zastanowic czy nie spadly Ci w wlasnej winy np.czy nie mialas jakiegos kontaktu z chemikaliami albo sie drastycznie nie odchudzalas...leukopenia moze miec wiele przyczyn powaznych jak i nawet blachych np. tez nie wyleczone zeby , problemy ginekologiczne, pasozyty...

Gość jania 3
Bardzo CIdziękuje .

Gość koko szanell
nie ma za co mam nadzieje ze w Twoim przypadku przyczyne leukopenii da sie szybko wykryc i zlikwidowac:)...pozdrawiam :)