Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny facet

Boli mnie ze ci mniej atrakcyjni faceci nie maja szans u dziewczyn

Polecane posty

Gość a ja uwazam ze kazdy
Marty ...Ty mnie tu za slowka nie lap :P

:O nie ma takiego :P aha i mam problemy z odzywianiem :O ..tz. jakies 3 lata temu schudłam 13 kg przez wakacje :classic_cool: po .... to był mój najszczesliwszy rok w zyciu :)

Marty ... a mozesz napisac ile masz wzostu i wagi ? odnosze takie wrazenie ,ze Twoj brak pewnosci siebie jest chyba przez to ,ze uwazasz ze za duzo wazysz ? jesli sie myle to popraw mnie :)

Gość kakka
"boli mnie że ci mniej atrakcyjni faceci nie maja szans u dziewczyn", a mniej atrakcyjne dziewczyny maja jakies szanse u facetów, nawet tych "mniej atrakcyjnych"?

ehhhh :(

smutna pusiu nie dziwi mnie ze nie masz faceta, i nie chodzi mi o twoj wyglad ale osobowosc, pomijajac to ze ludzie bardziej lubia tych ktorzy sa radosni (sam twoj nick temu przeczy a pusia brzmi, wybacz nieco dziecinnie i idiotycznie) a poza forum pewnie tez to okazujesz to najbardziej mnie raza te \"dziwki pudernice\"-czyli osoby szczuple, i watpie tez zeby faceci woleli wieszaki to jest zwykla zawisc, poza tym mowisz ze nie chcesz schudnac ale potem jeczysz ze nie masz na to kasy itd wiec jednak chcesz? max waga mojej siostry-przytyla ostatnio to 80kg a mimo to uwazam ze wyglada zdecydowanie lepiej niz ja choc waze 56 kg (obie mamy ok 177 wzrostu)i prosze nie nazywaj mnie wieszakiem bo moje wymiary to 90-62-94 a wiec nie jestem anorektyczka poza tym sama nie jestem biedna ale tez nie bogata-faktycznie ja sie ma duzo kasy to mozna ze soba zrobic cuda, ale mozna tez zrobic sporo bez pieniedzy! jesli chcesz schudnac to przede wszystkim wybij sobie z glowy diety-zazwyczaj jest efekt jo-jo a poz tym sporo nie dziala poniewaz odchudzajacy sie podjadaja-ale to przeciez tylko jeden batonik- i tak 7 razy dziennie :-P, najlepiej zaczac cwiczyc wlasnie- i nie potrzebujesz silowni czy klubu fitness boo mozna cwiczyc w domu! skoro masz neta to sciagniij sobie jakies cwiczenia z internetu i dobrzeby bylo zmienic nawyki zywieniowe poniewaz kilogramy nie biora sie z powietrza! tylko nie od razu jakas restrukcyjna dieta ale po prostu ograniczac slodycze , fast foody itp i przede wszystkim byc przykonanom ze jest sie najlepsza rzecza ktora moze trafic sie mezczyznie!!!!! bo to prawda co?😍 swoja droga nie mowcie ze szczuple wszystko zlatwiaja za dupe bo to nieprawda choc pewnie takie sa-ale ja np jestem dziewica i nie przespalabym sie z kims kogo nie kocham

hmm ... tu nawet nie chodzi o to czy ktos jest gruby czy chudy itd. tylko o to jak sie czujemy we własnej skórze .. .. .. samoakceptacja ...daje pewność siebie ...a żeby siebie zaakceptować trzeba sie polubić w 100% a to wcale nie jest takie łatwe :O

Marty ... nie wiem czy można się polubić tak w 100 % ...zawsze jest jakies "ale" bynajmniej ja tak mam :(

:O to juz chyba choroba :O ..kiedy czuje że lepiej wyglądam [hmm:( nowe ubrania , fryzura itd..] jestmi łatwiej rozmawiac z ludźmi ...a są takie dni kiedy czuje sie fatalnie :( i to sie odbija na wszystkim :( ...

Gość ja lubię brzydali
bo zazwyczaj nadrabiaja poczuciem humoru i w ogóle fajniej się z nimi gada, a poza tym z facetami to jest tak, że trudno orzec, że który jest brzydki a który nie, bo każdej sie co innego podoba

koniec siedzenia przed kompem (na dzisiaj) :) ... ide walczyc o swoja przyszłość ... Stańczyk trzymaj się :) ... a ja musze zmienić podejście :) tylko jak :O?

ja tylko dodam a propos diety, ze najlepszy sposob zeby schudnosc, to nie zadne cudowne diety, wyczerpujace cwiczenia (chociaz znajda sie pewnie wyjatki poterdzajace ze jestem nomen omen w grubym bledzie :))), bo po nich szybko moze wlasnie nastapi efekt jojo. Jedyne co trzeba to systematycznie MNIEJ JESC. tylko tyle, albo az tyle :) trzeba organizam przystosowac do mniejszych dostaw energii. pozdrawiam

Gość Lonely Boy
Mnie też

Gość nie jestem w temacie ale
odnoszac sie do tematu załozonego postu chciałam powiedziec ze to nie prawda,ludzie uwazaja mnie za osobe atrakycjna i bardzo zadbana z zwiazalam sie no szczerze mowiac z przecietnym mezczyzna,ktorego kocham nad zycie,ale najlepsze przy tym jest to,ze od kiedy jestesmy raem(ok2lata)to tak wyładniał,ze teraz ma powodzenie u płci pieknej sami wiecie,ze miłosc wypieknia;),wiec wszystko zalezy od waszego wnetrza nie opakowania:D pozdrawiam

Gość taka mała dygresja
ciekawi mnie jedna zależność, a mianowicie to, że ci mniej atrakcyjni faceci zwykle mają największe wymagania odnośnie kobiet...

Gość Lonely Boy
Na randkę bez sympatii to sobie można iść ale na miłość wybiera się najpiękniejszą

Gość yruyrruy