Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny facet

Boli mnie ze ci mniej atrakcyjni faceci nie maja szans u dziewczyn

Polecane posty

Gość elissssssssss
pudernica wie, ze za sex bedzie miec wsyztsko- kase, prace i wie kogo sie uczpiec taka lumpeksowa niepudernica tym bardziej. Za tyłek wie ze moze miec wszytsko. I na bajki o złym mezu i tym ze ma dziecko. i jak ona sie urabia itp. A co maja powiedziec matki z chorymi dziecmi co do konca zycia musza je karmic, przewijac itp. Ta dziwa nie wie co mowi. Ale bajka chwyta to ja opiowiada:0

Gość do stańczyka
a skąd wiesz? ;) Jestem pewna,że wolałbyś wysokie z długimi nogami-jak wszyscy faceci.

Gość dyzio lat 44
głupstwa gadasz Pusia można za takie same pieniądze kupić coś fajnego i coś paskudnego, naprawdę lepiej zacznij się odchudzać, to i dla zdrowia lepiej, chociaż to jest bardzo trudne...

Gość strarlight
Dzielicie kobiety na pudernice-dziwki oraz zaniedbane grubaski. TO jest segregacja!!! A gdzie te szare myszki?!

ja mojego mezusia :) pokochalam bo jest najmadrzejszy na swiecie :))) i wcale mi nie przeszkadza, ze ma toche brzuszka i lysinke, kocham jego lysinke :)))

Gość kolo melon
ogólnie można stwierdzić że są tacy którzy chcą zeby podobało sie to co sie nie podoba i odwrotnie

Gość Yyylijoookus
co do kasy to zgadzam sie z Pusia..masz kase mozesz byc boska.. faceci sobie nie zdaja ile laski wydaja na ciuchy, te wszystkie maseczki, kremy ziolka, fitnessy..i inne pierdoly.. glupi krem 100zl kosztuje..ale niech faceci zyja dalej w blogiej nieswiadomosci..

Gość co ma piernik...
to bądź silny stary i skończ pier*lić...ok ?

ech .. :( i tak kazdy facet zwraca uwage na ładne dziewczyny [ przystojni ... i ci mniej przystojni ] wysokie , chude ...a na te przecietne to nawet nikt ona nie zawiesi :O :(

Gość herhair
mam do was pytanie brzydlue czy bylyscie atrakcyjne jak bylyscie mlodsze? Bo ja nie moglam sie opedzic od facetow.. i nagle sie tak wszystko drastycznie zmienilo...:/

Gość strarlight
Ja byłam ładnym dzieckiem. Potem brzydłam z każdym rokiem no i już mi tak zostało:classic_cool: A powodzenia nie miałam nigdy.

Gość strarlight
To co, pedofile by lecieli?:O:P

Gość jako dziecko byłam ładna
potem brzydula , teraz taka sobie :)

Gość zielone
Tandis que de'tache' d'une invisible fronde, Un doux oiseau jaillit jasqu'au sommet du monde... 🖐️

Gość no co wy
wszystkie kobiety są ładne

Gość a ja uwazam ze kazdy
facet ma szanse ,tylko musi uwierzyc w siebie i na dzien dobry nie mowic dziewczynie o swoich wadach i kompleksach .A atrakcyjnosc to jest pojecie wzgledne ...

Gość TakiJeeden
ja odpowiem za Marty.. jest seksowna, uwodzicielska ale niesmiala..

Martyrologia ja wiem ze to nie jest latwe ,ale jest mozliwe ,wiem cos o tym ;)

hmm... w szkole ...;) ...chodze do humanistycznej klasy .. kilku chłopaków :O którym tylko wygłupy w głowie :O dzieci ... na imprezy nie chodze :O ... hehe ostatnio .. :D szłam do samochodu ojca ...i parkingowy z tekstem [ taka ładna dziewczyna .. to musi mnieć ładny samochód :O ...

Marty... a widzisz :D stanczyk ...przeciez napisalam ze wiem ze to nie jest latwe ,ale jest mozliwe .Ja tez mam mnostwo kompleksow ,ale staram sie nie myslec o nich ,sa powazniejsze problemy niz to ,ze mam tyle i tyle wzrostu czy wagi czy cos tam jeszcze innego .