Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regina29

z regoly sie nie udzielam, ale nie wiem co robic

Polecane posty

Gość regina29

3 misiace po porodzie zaczelismy ze soba sypiac. Bała, sie. nie chcialam rodzic naturalnie. Nie bede owijac w bawelne- chodzilo mi o szeroka pochwe- mialam paranoje. I jeszcze masowa nagonka kobiet negujacych cc, przekonywanie itd.. uleglam. Przed porodem kochalismy sie z mezem, kilka razy dziennie.. a teraz? tragedia! maz nie przyznaje ze cos jest inaczej ale zauwazylam ze woli kochac sie inaczej.. oralnie albo nalanie.. albo nawet jak mu reka robie.. a jak kochamy sie waginalnie to on nie moze chyba dojsc- choc sie nie przyznaje. Zaluje tej decyzji. Czuje ze jestem szersza. Moje zycie erotyczne to dno.. przez Was! Nienawidze mamusiek-moralizatorek! Moja wina ze pozwolilam by wplynely na mnie nawiedzone baby! Zyc mi sie nie chce!

A kto ci kazał rodzic naturalnie tu na forum?? Zmusił cię ktoś, bo nie rozumiem twoich pretensji ?

Gość nikt Ci nie kazał a tych
mamusiek Polek nie słuchaj na drugi raz! Twoje życie, Twoja decyzja! Wszystkie takie bohaterki, cierpiętnice-niech rodzą naturalnie, jesli chcą ale nic im do tego, jaki inne kobiety chcą rodzić! Porozmawiaj z mężem i powiedz,że sprawia Ci to przykrość,że nie chce się kochac waginalnie. Niestety macierzyństwo to nie tylko same plusy :( taki juz nasz los :o

Gość regina29
nie no wcale nikt nie przekonywal, nie mowil jakie to zle i szkodliwe..nikt nie demonizowal cc .. zadna z was nie robila z porodu naturalnego czegos lepszego! Mam prawo za to Wami gardzic! Jak w ogole mozna przekonywac kobieta ktorej sie nie zna do jakiegos porodu?!?! NO jak? Jak mozna wziac na siebie taka odpowiedzialnosc?? Teraz dopiero rozumiem! Rzygac mi sie chce jak czytam jak te glupie baby mowia jaki porod jest lepszy! Porod to kwestia indywidualna i kazda kobieta wie jaki jest dla niej dobry!!!!!!!!!!!! Ale zal moge miec tylko do siebie- ze beda inteligentna wyksztalcona kobieta dalam sie takim kretynkom!!!!!!!!!!!!! zegnam i maly apel-- Dziewczyny robcie co dla Was najlepsze.. co chceicie zrobic nie sluchajcie innych bo same wiecie co dla Was dobre!!! A cesarka nie jest wcale czyms okropnym!!! Te dziewuchy chyba na zlosc tak pisza z zalu ze same nie zrobily sobie cc

Gość regina29
teraz to i tak za pozno a mezowi sie nie dziwie:( Zrobie plastyke, ale na razie nie mam kasy:( jeszcze raz bardzo dziekuje za wspaniala rade!!!

Gość Kpisz sobie
MIliony kobiet rodziły naturalnie i pierwszy raz słyszę, że pochwa jest szersza po porodzie. Jestem po trzech porodach i nie zauważyłam tego u siebie. A może problem nie tkwi w luźniejszej pochwie, a w psychice męża? Może jesteś mniej atrakcyjna? Może za bardzo przywiązuje wagę do rozstępów, czy nawet najdrobniejszych fałdek? A moze po prostu przeszkadza mu obecność dziecka w sypialni? Jego problemy ze szczytowaniem nie muszą wynikać z luźniejszej pochwy.

Gość z tego co wiem
to mozna jakos temu zaradzic .. sa podobno jakies zabiegi .. zapytaj lekarza

Gość powiem Ci co zrobic
nie pozwol zeby facet z malym fiutkiem Cie tak stresowal; nie dosc ze do zaakceptowalas z "malym", przez tak dlugi czas dalas sie posuwac , urodzilas mu dziecko to teraz jest "nieusatysfakcjonowany? wyslij go do lekarza- niech sobie powiekszy

Gość z tego co wiem
kto uprawia seks z dzieckiem w sypilni !!!???

Gość regina29
Sama sobie kpisz kobieto! powiesz mi ze po 3 porodach masz taka sama pochwe?! brednie jakies!! No chyba ze ja mialam takiego pecha i po jednym czuje sie luzniejsza. W ogole brenie poprostu.. szkoda gadac

Gość jak to nie jest szersza po
porodzie? Co Ty wypisujesz?

No kiepski materiał jak się po jednym razie rozłazi :D:D:D Ja tam dopiero po porodzie poczułam co to seks ;) Dobrze że wcześnie rodziłam :D:D:D Słuchaj, a może to mężowi się zbiegł ? ;) :D:D:D:D:D Ależ ludzie mają problemy...

Gość Kpisz sobie
A mało to małżeństw ma ustawione łóżeczko w sypialni? Znam małżeństwa, które kątem mieszkają u rodziców i ich dziecko nie ma swojego pokoju. Moje dzieci też do drugiego roku życia spały w naszej sypialni. Pomaszerowały do własnego pokoju, gdy wymeldowalismy je z łóżeczek. I co niby te małżeństwa seksu nie mają uprawiać we własnym łóżku?

Gość regina29
po 1 nie uprawiamy sexu z dzieckiem w sypialni, po 2 maz ma normalnego penisa. Przed porodem bylo nam lepiej. Watpie ze mu sie po moim porodzie skurczyl.. Tu nie chodzi tylko o meza bo i ja czuje mniejsze tarcie.. no poprostu katastrofa jest.. cala ciaze i cale pieprzone 6 miesiecy cwiczylam miesnie pochwy i co mi z tego? nic! Moge dluzej mocz trzymac... bardzo dlugo nawet... Mam cholerny zal... do tych dziewczyn.. i do siebie- to okropne czuje sie jak.. jak jakies gowno..

Gość BREDNIE OPOWIADASZ
Pewnie ze nie jest szersza! Mnie nawet ciaśniej zszyli... jakaś sfrustrowana babka założyła ten topik... a kto Ci niby kazał rodzić SN jak sie tego tak obawiałaś? Piszesz o sobie że mądra, wykształcona...śmiać mi się chce!

Gość oczywiście że uprawiają ale co
to za małżeństwo? :o Myślisz,że tacy szczęśliwi są-mieszkając kątem u rodziców i w 1 pokoju z dziećmi? Może i są, ich sprawa

Gość Kpisz sobie
Tak sie składa, ze satysfakcę mam taką samą, jak przed pierwszym porodem i dlatego jestem zdziwiona. Nie wiem od czego to zależy. Może od ćwiczeń w ciąży? Dziwię się tymbardziej, bo nie słyszałam też o takim problemie, jaki ma załóżycielka topiku. Odnoszę wrażenie, ze go wyolbrzymia. Dajcie sobie trochę czasu.

Ma pretensje do dziewczyn, bo ją przekomały do naturalnego porodu, a własnego zdania to nie masz dziewczyno, to otwórz teraz okno i skocz, bo na forum ktoś napisał, nie nasza wina ze chłoniesz wszystko jak gąbka, naucz sie miec swoje zdanie!!!

Gość jest szersza
! a moze zapytajcie najpierw mężów , czy widzą różnicę?

Chyba po prostu miałaś pecha i masz nieelastyczne mięśnie Jakby tak wszystko się rozwlekało, to każda kobieta po porodzie ciągnęłaby za sobą brzuch. A zobacz ile jest lasek z płaskimi brzuszkami, które urodziły 2 dzieci. no jeden ma tak a inny inaczej i to niczyja wina.

Gość jak to nie slyszałaś że pochwa
jest szersza? :o oczywiście nie u każdej ale nie wiedziałaś o tym? :o

Gość mogą mieć ładny brzuszek ale
szeroką pochwę ;)

regina- od kiedy to RADY z forum traktuje sie jako ostateczne tu można zaczerpnąć info, poradzić się ale DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE przecież każdy jest inny (Ty to chyba wiesz/ )a rady traktuje sie jako statystykę i SAMA wyciągasz potem wnioski!!! jakby ktoś doradził ci cc i potem mialas \"brzydką blizne\" to co??? też byś miała pretensje1? a swoja droga to mi wygląda na prowokacje- bo jak można \"gardzić \' kimś kto radzi na forum- nikt nikogo do niczego nie zmusza!!

Gość BREDNIE OPOWIADASZ
o rany...ale skoro muanalnie lepiej to jaki problem? nastawiaj sie i po sprawie!

Albo można mieć ładną pochwę i rozlazły brzuszek ;D :D:D:D:D sama już nie wiem co lepsze

Gość z tego co wiem
to jk dziecko spi w sypilni to niech sobie ida do kibla uprawiac seks! przeciez takie dziecko ma uszy i ma oczy! no przepraszam; ale to jest debilizm; to jest krzywdzenie wlasnego dziecka.. podsiwadomie przecez to odbiera. to pod pedofilie podchodzi. !! umie powiedziec "mama" "tata" ale jak sie rzeniesz to nie zauwazy i nie uslyszy. gratuluje glupoty i krzywienia dzieciaka

Albo można mieć ładną pochwę i rozlazły brzuszek ;D :D:D:D:D sama już nie wiem co lepsze

Gość kiperak
Boze ,co za kretynka ,majaca sie za osobe wyksztalcona ,a robiaca bledy ortograficzne.. z reguly sie pisze sie przez u zwykle.Do tego chamsko obciazajaca innych za swoje jakies wyimaginowane niepowodzenia.

jakos nie widze zwiazku porodu z satysfakcja z pozycia. wszystko jest zwiazane z podejsciem do seksu, jak czujesz sie mało atrakcyjna to i nie czujesz spełnienia. jak mąż zaspokoja twoje potrzeby i wie jak to robic to czy pochwa szersza czy nie doprowadzi Cie na sam szczyt rozkoszy a jak fujara nie umie to teraz niemiej pretensji do nikogo.

Gość do założycielki topiku
następnym razem nie słuchaj rad innych kobiet i broń Boże nie pisz,że chcesz cesarkę (i to na życzenie), bo zjedzą Cię żywcem!!!!!!! Kto Ci kazał rodzić naturalnie? Kto Cię zmusił? Czy komuś musiałaś się tłumaczyć,że nie chciałaś rodzić naturalnie? Co inne babki to obchodzi? Trzeba było zrobić sobie cesarkę i nic nikomu nie mówić. To Twoje życie i Twoja decyzja jak chcesz rodzić! Olej wszystkowiedzącę mamuśki i miej swoje zdanie! Dorosła jesteś i ponoć wykształcona! Nie miej etraz do nikogo pretensji, bo to był Twój wybór!