Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regina29

z regoly sie nie udzielam, ale nie wiem co robic

Polecane posty

Gość dusia.888
to, że czujesz różnicę w kilka tygodni po porodzie to nie znaczy że tak będzie zawsze i już nie doznasz satysfakcji z seksu. Ja też czułam różnicę po porodzie wprawdzie dopiero po prugim ale czułam. Trwało to jakieś pół roku a potem wszystko wróciło do normy. Teraz mija osiem lat od ostatniego porodu a w łóżku osiągam pełną satysfakcję i nie odczuwam żadnego dyskomfortu. Głowa do góry bo psyhika też swoje robi.

Gość odpowiadam fachowo
U niektorych kobiet po porodzie jest większy luz w pochwie,jest to sprawa indywidualna.Bardzo wazne jest szycie po cięciu.Niektore kobiety czują sie nawet ciasniejsze sa tak dobrze zszyte.Natomiast część kobiet ma slabe miesnie,zbyt luznie szycie i wtedy pochwa jest luzniejsza. Na pewno kazda kobieta decyduje o sobie sama i dziwie sie zalozycielce topiku,ze na forum szuka porad jak rodzic.Samemu sie takie decyzje podejmuje,mozna sie poradzic przyjaciolki,mamy,ale nie rzeszy obcych kobiet.

taaaak jasne: trzęsienia ziemi i rak macicy to też nasza wina :o (brutalnie, ale wpieniłam się):P już mi przeszło ;)

Gość Zadziwiona
a jakby Ci na foeum kazali dziecko na 3 zdrowaśki do pieca włożyć to też byś włożyła?

I jeszcze nas o kretynek wyzywa, ale widocznie sama nią jest, bo trzeba miec własne zdanie, a nie robic to co inni, dałas sie namówic, twój problem, ale nie zwalaj winy na wszystkich i jeszcze bezczelne komentarze w stylu : kretynki, rzygac mi sie chce, wiesz mnie tez jak czytam wpisy takich chamskich kobiet jak ty !!!

Gość chwila chwila
zapominacie o jedym ze nie szyje sie pochwy.. miesni pochwy... tylko wejscie do pochwy tak wiec szycie ma tu niewiele do rzyczy... moana miec super ciasne wejscie do pochwy- pieknie zszyte a w srodku pochwa moze byc rozwalona na maksa

Gość BREDNIE OPOWIADASZ
szyje się też w środku....nie zawsze ale czasem trzeba, bo mięśnie w środku też pękają...

Gość dokładnie
szwy mogą być też w środku! wszystko zależy jak cięli (bo przeważnie tną rutynowo) lub jak pękło.

Gość chwila chwila
ok- jak pekna to sie szyje.. ale nie jak sie rozciagna.. kazdej sie rozciagaja a jeszcze nie slyszalam zeby szyto w srodku:P wiec nie pieprz glupot ze pocha jest taka sama albo lepsza jak ci wejscie zszyja i bedziesz miala jak nastolatka- ale samo wejscie bo po porodzie zawsze jest inaczej! mialam kilku facetow( pewnie zostane zjechana)..mam wielu koelgow ktorzy twrerdza ze nierodki sa ciasniejsze od tych co rodzily

Gość BREDNIE OPOWIADASZ
chwila chwila...niezle podejscie...z góry zakładać, że zostaniesz zjechana! :P a wśrodku też szyją...uwierz mi...

A tak swoją drogą to jak u autorki z noszeniem tamponów? Idą tym tokiem sprawy to chyba wysuwają się? Pytam z ciekawości, bo ja noszę te sam rozmiar co przed ciążą i nie wypadają :) choć nie twierdzę, że absolutnie nic, ani o milimetr się nie zmieniło ;) P.S. mnie szyto w środku rozpuszczalnymi nićmi - stąd wiem, bo pytałam :)

kochana do kogo Ty masz pretensje????? nic tylko śmiać się chce o te glupie pretensje do nas matek.A tak na marginesie tak to jest jak się nie ma własnego rozumu i zdania

do zalozycielki topiku : a moze twoj maz był z toba przy porodzie i dlatego ma takie zachowanie? niektorzy faceci tak maja :(

Rafinka - prawie syna chichotem obudziłam czytając o \"zbiegniętym\"... Zaraz mężowi pokażę - niech i on poprawi sobie nastrój :D ...

Gość zawsze
zawsze miałam problem z włożeniem tamponu, teraz poo porodzie ponad 4 kg dziecka nadal mam ten sam problem, więc jak ktoś wspoomniał po 1 rozciągnięciu to sie chyba jakis marny materiał tak odkształca

Gość ILONA wesoła
Dobre dobre!!!!ha kon by sie usmiał a moze mezowi ubyło w srednicy??

dobrze,ze z \"regoly\" sie nie udzuelasz a nie z reguły :D:D:D P-R-O-W-O-K-A-C-J-A a jak nie ...to : O-G-R-A-N-I-C-Z-E-N-I-E U-M-Y-S-ł-O-W-E

Gość do zalozycielki topiku
piszesz ze jestes wyksztalcona inteligentna..niestety z twoich wypowiedzi wynika cos zupelnie odwrotnego, wieje prostactwem i glupota..zal mi ciebie..skup sie lepiej na dziecku nie na cipce a wszystko wroci do normy pusta kobieto...

Gość nie ma zadnej sprawy indywidua
lnej z pochwami po porodzie !!! Skóra się napina i WRACA do tego samego, żeby skóra się rozciągłai poluźniła (nie mogła jzu wrócic do pierwotnego stanu) dziecko musiałoby mieć łeb jak księżyc !!! Czy wyscie powariowały ???? NAwet skóra na brzuchu potrzebuje więcej do takiego rozciągnięcia by po powrocie do wagi zostały jakies fałdki czy coś !! A wy tu pieprzycie o rozciągnięciu pochwy przez główkę dziecka żeby nie mogła jzu wrócić do swojego rozmiaru ! :O To albo dziecko byłoby słoniem albo musiałybyscie urodzić nonstop ze 20 dzieci :O Nie ma sprawy indywidualnej, pochwa nie rozciągnie sie tak by miała po porodzie nie wrócić. Ulegacie jakieś debilnej panice i chorej "propagandzie", a wasi faceci tym bardziej. Chore :O

Gość brawo regino a wlasciwie
prowokatorko! Taka glupota - a jednak lapiecie sie na to. A ty regina nie masz wasa i nie powtarzasz jakis obiegowych glupot, bo ci z kobieta nie wychodzi?..

Najlepszy seks w życiu miałam ze swoim eks-chłopakiem, który był rozmiarów poniżej przeciętnej, więc jestem zdania że rozmiar nie musi mieć znaczenia. A Ty Regino idź z mężem pogadaj zamiast głupoty tutaj wypisywać. Urządzasz histerie a nawet do głowy Ci nie przyszło porozmawiać z małżonkiem. A może jemu wcale nie o pochwę chodzi. No a jeśli jednak to popróbujcie czegoś nowego, jest masa pozycji i odmian seksu, coś na pewno was zadowoli.

Gość noe
polecam wszystkim na poprawe humorku -ja poczytałam posmiałam sie i na tym koncze -BEZ komentarza!papappa