Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegrana lala

Wygraliście coś w życiu ??

Polecane posty

no kiedyś to konkurs recytatorski...bardzo romantyczna nagroda była...żelazko! :o

Gość brouczek
Wiele razy, a przed chwila szklankę z Tyskiego:D Graj we wszystkim co się da - wygrasz w końcu!!!!

Gość jesienne róże
W sobotę bon towarowy o wartości 50 zeta w Carrefourze :D:D:D:D:D:D Nadminiam, iż pierwszy raz w życiu :D

pisałam też maile do warki i w końcu mieli mnie dość i przysłali torbę podróżną :)

Gość Kosmetyki za rozwiązanie
krzyżówki z gazety

Gość hurt
Zegarek w konkursie polonistycznym Dwie koszulki w konkursie radiowym Ok 20 płyt też w radio

Gość ja jeszcze
w szkole podstawowej wygrałam ksiązeczke z wierszykami za rozwiazanie krzyzowki w Spojrzeniach - szmat czasu, nawet nie wiem czy ta gazetka jeszcze istnieje... potem na studiach (na 1 roku) organizowane byly biegi dla studentow na inauguracje nowego roku akademickiego - wsrod wszystkich biegaczy losowano rzne nagrody - ja wylosowalam tort lodowy :-) no i jeszcze pare razy udawalo mi siewygrywac drobne kwoty w zdrapkach lotto ale jak los np kosztowal zlotówke, to ja wygrywałam np 20zł, po czym cała sumę wydawałam na 20 kolejnych losow i tak do skutku az przegrałam wszystko...:-( to chyba hazard :P

Gość monia1232
samochodzik... seicento w 1999 i mam go do dziś.... :)

20 zl z 15 lat temu z gazety TIM - nie istnieje juz ... 2 ksiazki o jakims kowboju b. fajne tez tak dawno temu koszulke z RFMu - za wymyslenie jakiegosc hasla koszulke z Radia Kielce - za zgadneicie jaki to wiersz koszulke z Ery - za dodzwonienei sie ... jakies latwe pyt. 26 zl w totka kilka razy po 1 zl w totka chyba tyle ...

Gość zaluzja
2 gry planszowe za wrzucenie w supermarkecie paragonu..byl to mały supermarket, zawsze wrzucalam swoj paragon i wylosowali mnie aż dwa razy:P Płyte w Bravo - kiedys siostra u mnie byla mlodsza i nudzilam sie i jej rozwiazalam krzyzowke i powiedzialam zeby wyslala...no i po jakims czasie przyszla pocztą płyta:) Frotkę na rekę za drugie miejsce w turnieju tenisowym (ale to jak byłam mała) :D

Gość Rain killer
jak byłem mały byłem na festynie kupiłem sobie losy i wygrałem 5 szczoteczek do zębów miała być 6 ale sie ulitowali i rzucili lizakiem :D