Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NowaHeloiza

Zauważyłam,że na kafeterii....

Polecane posty

Gość nihigffcdx
skąd ja to znam :-( Mój maż potrafi zaangazowac sie w jakas dyskusje o pierdołę a w powaznych sprawach potrafi tak odpowiedziec.... dzieki za to ze chcesz ze mna rozmawiac o tym... kurcze twrady orzech do zgryzienia mój zwiazek

wiesz , moze gdy sie takie 2 osoby ze soba zejda - to im dobrze ze soba. nie wiem. ja nie wyobrazam sobie zyc z kims, kto ze mna nie gada. dziwne to jest . a czy on ma czasami do ciebie jakiekolwiek pretensje ? bo idealem nie jest nikt. tez moze go cos bolec przeciez.

Gość nihigffcdx
miewa ale ogólnie o to co jest powodem naszych zadrażnień... powieswoje ipotem nic więcej ponad to

Gość nihigffcdx
dobre pytanie... zaytam go... ale nie walne takni stad ni zowad poczekam na jakąś dobra chwilę

no wlasnie. jezeli potwierdzi , zapytaj go co jemu nie podoba sie w tobie , jakie bledy popelniasz - bo jezeli one sa chcialabys to zmienic. moze w ten sposob bedzie mu latwiej podjac rozmowe. a potem delikatnie ...... o nim.

Gość nihigffcdx
dzieki ci za dobra rade... musze już spadac na razie... wejdę później na ten topik...moze jeszcze pogadamy?? dzieki Ci dobra kobieto :-)

Gość nihigffcdx
wiem czegoon ode mnie oczekuje w zwiazku ale niektóre rzeczy sa dla mnie nie do zaakceptowania i tu sie zaczyna problem Nasz.......

Gość nihigffcdx
może powrót do tematu??