Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bubka

Jak ośmielić chłopaka??????????

Polecane posty

spotykam się niby niezobowiązująco z jednym chłopakiem.. podoba mi się, i wiem, że ja mu też.. niestety jesteśmy nieśmiali.... co mam zrobić, żeby oprócz rozmowy potrafił się zdobyć wobec mnie na jakieś miłe gesty, żeby to jakoś rozwinąć, chodzi mi o sferę bardziej cielesną. :P czekam na Waszą pomoc, bo nie mam doswiadczenia, a nie chce zmarnować tej szansy... ;)

Gość elissssssssssa
napewno pomoga w tym romantyczne chwile;)

hmm, co zrobić, żeby nie siedzieć na oddzielnych krzesłach tylko sie przytulić, i żeby naturalnie wyszło? albo jakie preteksty znaleźć żeby go dotknąć tak miło smyrnąć? pomocyyyy!

Gość hurt
Jeśli się nie mylę, to to się robi bez pretekstu...:O tzn smyranie:O

Gość a jak długo sie z nim spotykas
na smyrgnięcia i ośmielanie go pewnie jeszcze przyjdzie czas. nie znoszę łatwych dziewczyn i tez jestem nieśmiały.

hmm no nie wiem,moze znajomych w to zaangazuj...coz ja mam pewną sympatię...nie znam go tylko z widzenia...choc cos przeczuwam.... a jest on dosc pewną siebie osobą...ale jakos nie probuje nawiazac kontaktu ze mną,poza zerkaniem....:O

krótko:) ale takie gadki o głupotach już mi się znudziły:P hehe, czy mam udawac niedostępną, i że niby mi nie zależy na czymś więcej, tylko na koleżenstwie?:>

Gość hurt
No, nie, ale nie macaj go, na Boga:O

Gość hurt
No to wskocz mu do łozka. I tak źle, i tak niedobrze...ah ta dzisiejsza młodzież:O

ech, nie chce mu wskakiwać do łóżka ale nie chce też sie z nim spotykać jak z kolegą:P trochę niezręcznie...

moze z nim porozmawiaj? tak delikatnie,ale daj mu do zrozumienia,ze chcesz czegos wiecej..a mam pare pytan..ile macie lat i czy on wogole an co dzien jest taki niesmialy czy tylko przy tobie?

ja 18, on 17:) jak jesteśmy sam na sam, to jego nieśmiałość się potęguje;) a dzis się nawet zarumienił:P

coz widac,ze sie zabujal w tobie ajk nie wiem... coz trza go oniesmielic... ale i tak dobrze,ze jakos gadacie ze sobą itd...bo w moim przypadku to...:O

niby gadamy, a jednak jest troche niezręcznie, i raczej o głupotach, jak to zwykle w takich sytuacjach...;)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość dominium
najlepiej powiedz mu konkretnie o co ci chodzi ja mam identycznie powiedziałam co mi nie pasuje między nami ze jest za sztywno ze tylko rozmawiamy itp. od razu się wszystko zmieniło. teraz jest i miło i romantycznie. :) powodzenia