Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiunia76

co zrobić?

Polecane posty

Cześć, dzisiaj mija dzień, w którym mam wsiąść tabletkę antykoncepcyjną, ale do dnia dzisiejszego nie miałam krwawienia po zakończeniu opakowania. Zrobiłam test ciążowy wyszedł wynik negatywny, dopiero jutro jestem umówiona na wizytę u ginekologa. Niestety nie wiem czy wsiąść dzisiaj tabletkę czy nie, proszę doradźcie, może jest tu ktoś, kto był w takiej sytuacji?

Gość ja mam podobnie
teraz mam pierwsze opakowanie nowych ale wczesniej brałam 4 opakowania innych....miałam problemy bo miałam zawroty głowy i nudnosci i krwawiłam w czasie brania tamtych tabletek...teraz mam inne i 3 dzien przerwy 7 dniowej a okresu nie ma:( nie wiem co sie dzieje????? ciąza chyba nie bo rzadko sie kochamy i do tego jeszcze w gumce a w poniedziałek musze wziąść olejne opakowanie i nie wiem czy brac a wizyta moze dostane sie na wtorek:( co robic????????????????

Jak jutro będę po wizycie to dam znać, co się dzieję, myślę, że na razie nie musisz się obawiać, ja zazwyczaj miałam krwawienie w czwartym a nawet w piątym dniu, ale takiej sytuacji jak teraz jeszcze nie miałam.

Gość ja mam podobnie
u mnie to nawet nie wiem jak było bo albo od gdzies 17 tabletki plamiłam a potem normalnie okres albo krwawiłam a w przerwie juz mało co ...tylko 2 opakowania miałam ze dostałam normalnie i to było na 3 dzien w czasie przerwy tzn we srody a teraz jak zmieniłam to nie plamiłam nic a dzis sroda i okresu nie ma:( moze jeszcze dostane ale strasznie sie boje:(