asiunia76 0 Napisano Październik 11, 2006 Cześć, dzisiaj mija dzień, w którym mam wsiąść tabletkę antykoncepcyjną, ale do dnia dzisiejszego nie miałam krwawienia po zakończeniu opakowania. Zrobiłam test ciążowy wyszedł wynik negatywny, dopiero jutro jestem umówiona na wizytę u ginekologa. Niestety nie wiem czy wsiąść dzisiaj tabletkę czy nie, proszę doradźcie, może jest tu ktoś, kto był w takiej sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzia28 0 Napisano Październik 11, 2006 czy brałaś juz tabletki wcześniej , czy to twoje pierwsze opakowanie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzia28 0 Napisano Październik 11, 2006 ja jak brałam tez tak miałam po raz pierwszy i trzeba było bvrać dalej tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia76 0 Napisano Październik 11, 2006 biorę już 6 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam podobnie Napisano Październik 11, 2006 teraz mam pierwsze opakowanie nowych ale wczesniej brałam 4 opakowania innych....miałam problemy bo miałam zawroty głowy i nudnosci i krwawiłam w czasie brania tamtych tabletek...teraz mam inne i 3 dzien przerwy 7 dniowej a okresu nie ma:( nie wiem co sie dzieje????? ciąza chyba nie bo rzadko sie kochamy i do tego jeszcze w gumce a w poniedziałek musze wziąść olejne opakowanie i nie wiem czy brac a wizyta moze dostane sie na wtorek:( co robic???????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia76 0 Napisano Październik 11, 2006 Jak jutro będę po wizycie to dam znać, co się dzieję, myślę, że na razie nie musisz się obawiać, ja zazwyczaj miałam krwawienie w czwartym a nawet w piątym dniu, ale takiej sytuacji jak teraz jeszcze nie miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam podobnie Napisano Październik 11, 2006 u mnie to nawet nie wiem jak było bo albo od gdzies 17 tabletki plamiłam a potem normalnie okres albo krwawiłam a w przerwie juz mało co ...tylko 2 opakowania miałam ze dostałam normalnie i to było na 3 dzien w czasie przerwy tzn we srody a teraz jak zmieniłam to nie plamiłam nic a dzis sroda i okresu nie ma:( moze jeszcze dostane ale strasznie sie boje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia76 0 Napisano Październik 12, 2006 wszystko ok, jestem po wizycie, nic się nie dzieje mogę dalej spokojnie brać tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach