Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimka

sucho tam na dole...

Polecane posty

Gość minimka

Drodzie dziewczyny, mam pewna intymna sprawe, i bardzo prosze o porady. Wiadome jest iz przy braniu tabletek anty zdarza sie takie zjawisko prawie zawsze jak suchość pochwy, no i wlasnie mi to sie zdarzylo. Nie dosc nawilzona bylam podczas stosunku i ze tak powiem ,wejscie do pochwy ze tak powiem "zatarło" sie. i strasznie mnie to piecze i boli, to są doslownie ranki, czym to wyleczyc i jak? nie moze nawet wspolzycz przy nawilzeniu odpowiednim poprzed preparaty bo probowalam, ALE nie wazne, wytrzymam bez sexo bo tu chodzi o zdrowie, wiec powiedzcie czy ktoras miala podobnie i czym te ranki, OBTARCIA wyleczyla???

Gość minimka
halooo, odpowiedzcie pliz

Gość minimka
halo halo, odpowiedzcie, jakies masci radzicie co cos.

Moim zdaniem powinnas udac sie do ginekologa, bo takie obtarcia i ranki bardzo szybko prowadzą do grzybicy- SERIO :O Srom trzeba delikatnie traktować!!! Natomiast poki sie do niego nie udasz kup sobie maść clotrimazolum ( kosztuje ok 3 zł ) i sie smaruj- na zewnatrz.... Ale do lekarza koniecznie idz............. A jesli chodzi o lubrykanty to Durex ma serię swoich ktore dziewczyny polecały

Gość minimka
aha dziex, no lubrykant tez chcialam kupic durexa, coz nastepny razem, jednakze te wizyty u gina chcialam uniknac bo nie mam czasu, pracuje a u niego kolejka do miech sie poczeka spokojnie, a clotrimazolum to kiepska masc, lepsza Pimafucort, tez dostalam od gina kieyds na grzybice itd, jednakze na ranki nie pomaga;((((

Wiem ze clotrimazolum to niezbyt dobra maść, ale skoro masz pimafucort który jest na receptę to powinnas go uzywac....I powinien ci pomóc zwłaszcza ze zawiera antybiotyk w swoim składzie( a na pewno ci nie zaszkodzi) no Lekarz na pewno nic innego by ci nie wypisał.. I wiem jak to jest z ta praca bo sama mam ten problem, no ale jakoś trzeba sobie radzić...a takie ranki moga sie zmienić w cos duzo gorszego....Idz do lekarza :)