Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o moim ukochanym

wasze niespełnione ambicje? jak sie teraz czujecie?

Polecane posty

Gość o moim ukochanym

macie wielkei ambicje? co robicie jak wam cos nie wychodzi... ja łapie doły... wkurzam sie, ale musze zawsze być z wszystkeigo najlepsza, muszą mnie wszyscy lubieć, bo wtety czuje, że spełnia mi sie wszytsko co sobie wymarzyłam... jak wy m,acie? co mam zrobic, zeby cieszyc sie z tego, co mam?

Przede wszystkim należy zapomnieć o własnych pragnieniach. Gdy pozbędziesz się wszelkich pragnień i oczekiwań nieoczekiwanie los się do Ciebie uśmiecha. :) Oto fragment pewnej książki: \"Wszystko wychodzi i najlepiej, gdy nie wytężam uwagi, nie pragnę, żeby cos układało się inaczej, gdy przyjmuję świat takim, jaki jest. Wtedy bez żadnego wysiłku z mojej strony, sprawy idą pomyślnie. Kiedy jestem z jakąś osobą i porzucam myśl o \"urobieniu\" jej wedle moich życzeń, pozwalając jej być tym, kim jest, nasza znajomość układa się lepiej i jest głębsza.\" Piękne i prawdziwe to słowa. Nigdy nie starałam się być we wszystkim najlepsza, ani nie zależało mi na tym, żeby mnie wszyscy lubili [to nawet niemożliwe!] Każdego dnia cieszę się z tego co mam, co osiągnęłam własną pracą. Ambicje są często najważniejsze w życiu pod jednym warunkiem - jesli właściwie się do nich podchodzi. ;) 🖐️