Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość gość
no oprócz 400 zł bo nie sadze ze nagle sprzedasz wszystkie produkty i kasa utopiona byc moze na zawsze, ale co tam najwyzej zostaniesz z pojemnikami za 400 zł :D:D:D

Gość hnadzuk
Do Gość Lena. Pierwsze party powinna zrobić dla Ciebie pani manager. Jak zobaczysz jak to sie robi to będzie Ci łatwiej. Powodzenia.

Gość hnadzuk
Nie wierz w to,że nie uda Ci się sprzedać produktów jak tam gość gada, co nie ma o tym zielonego pojęcia. Są produkty, które sprzedaja się jak bułeczki drożdżowe np. ścierki do okien, liliany, miski.

Gość HONA1520
Witam. Dobra osoba prowadząca to 50% sukcesu .Odwagi.

Gość Gotowalnia
No i co z tym schabikiem? Jak ktoś z was ma pomysł do cudu to proszę sie podzielić. Dzisiaj zrobiłam cały schab gotowany w cudzie w/g twojego przepisu hnadzuk. Na razie stygnie. Spróbuje jutro i napiszę. Trochę się boję bo mięso ze sklepu ale może będzie ok.

Gość Gotowalnia
No i spróbowałam, schab jest bardzo smaczny. Powstał jeden kłopot, przyprawy zabrudziły mi cud i nie daje się domyć. Może macie jakieś sposoby? Wygląda to fatalnie i zniechęca do używania. Poradźcie coś proszę!

Gość gość
no i będą Cie nęcić nagrodami, aktywnościami itp. a Ty tak zgłupiejesz, że zaczniesz kupować to tzw "tapczanu" z nadzieją, że kiedyś to spylisz za półdarmo

Gość Gotowalnia
Do gość! Jestem w tuperkach 3 lata i nie obserwuję u siebie ani zgłupienia ani wypchanego tapczanu. Natomiast cieszą mnie fajne przepisy, z których korzystam, nowe koleżanki i dużo ułatwień w mojej kuchni. Jedni z tego skorzystają, drudzy mają swoje objekcje i wybiorą inne rozwiązanie. I jest ok.

Gość hnadzuk
Wystaw cud do słońca to wybieleje. Można też umyć mleczkiem. Ja także uważam, że produkty tupperweare ułatwiaja prace. Dużo piekę, gotowanie to moje hobby.Dzieki tym produktom jest naprawdę łatwiej. Silikonowe łyżki wybierają do czysta, ultra pro mięsa soczyste, szybko i bez pilnowania. Dzięki tym produktom mam wiecej czasu dla siebie.

Gość Gotowalnia
Mleczkiem próbowałam - bez rezultatu. Słońca na razie brak ale jak się pojawi to spróbuję, bo nie nadaje się na prezentacje a i dla siebie gotować się w nim odechciewa. A za schab jeszcze raz dzięki. Ciekawa jestem jak długo poleży, czy szybko się psuje? Jutro piątek, u mnie dzień bezmięsny więc będzie czekał do soboty. Mam nadzieję, ze wytrzyma. Czeka w cheesmarcie.

Gość gość Lena
Dzięki dziewczyny za wsparcie. W przyszłym tygodniu umawiam się przez moją koleżankę z dziewczyną która długo działa w Tupperware w moim mieście. Mam nadzieję, że bez problemu zostaną nową konsultantką:)

Gość gość Lena
Spróbuj wyczyścić pojemnik cifem lub sokiem z cytryny.

Gość gość
Mnie naprawdę paskudne przebarwienia zniknęły po wystawieniu na słońce - tyle, że byłam dość cierpliwa i trzymałam je po kilka godzin dziennie na parapecie. Tak długo aż byłam zadowolona z efektu.

Gość Gotowalnia
Na pewno spróbuję ze słońcem bo cif nie zadziałał. Swoją drogą wkurza mnie to, że jednak drogie naczynia tak się przebarwiają. To niestey jeden z mankamentow niektórych produktów tuperka. Używałam do marynaty papryki i innych przypraw kolorowych no i stało się. Będę walczyć bo zależy ma na tym cudzie.

Gość gość kika
Witam. Wyczyść cud cifem niebieskim,w/g instrukcji,polej,przetrzyj ściereczką do czyszczenia i poczekaj 2 godz.Umyj.Gwarantuję biel.To nie naczynia są do kitu,tylko przyprawy.Ale będzie dobrze.Schab będzie długo świeży.Podam wam sos do schabu.Do szefa kuchni włóż jabłko pokrojone na ćwiartki,zakręć kilka razy dodaj cały,gęsty jogurt natur.,1 łyżeczkę cukru,1 ząbek czosnku,sól,pieprz do smaku,2 łyżki majonezu i 2łyżki musztardy francuskiej.Zakręć szefem kilka razy.Gotowe,nadaje się do wszystkich mięs.Smacznego.

Gość gość kika
Do Elka.Co to za produkty Inspire? Nie znam ich a mam wszystko.Może Impresja -miski?

Gość monia171117
Witam, jeśli ktoś jest zainteresowany pracą w Tupperware z woj. pomorskiego, powiat kartuski lub tylko zamawianiem produktów to zapraszam:) Towar dowiozę do domu. Pozdrawiam

Gość gość
Czy zna ktoś oferty dodatkowe i aktywność w tym tygodniu?

Gość hnadzuk
Aktywnosc wiadomo miska plaska perla stolowa jezeli jest sie aktywnym trzeci raz. Jak pierwszy cukiernica.

Gość gość kika
szklarnia 1 litr wyprzedaż katalogowa-szczegółów nie znam.

Gość gość
Witam szklarnia 1 litr teraz tylko 34.90 jest super teraz przetrzymuję w niej rzodkiewkę 2 tygodnie i jak świeża nigdy nie dotrzymałam dłużej bo zjedli ale pewno i dłużej wytrzyma.

Gość gość
Mamy jeszcze garnek Mirage 4,5 litra za 500 zł ,i szklarnia 3,6 litra 59,90,zestaw 4 pojemników Zawsze sypkie 89,90

Gość gość kika
I mamy jeszcze wyprzedaż katalogową.

Gość gość
A co w wyprzedażowych cenach? Coś wartego uwagi?

Gość gość
a można wiedzieć co to za wyprzedaż katalogowa bo u mnie chyba nie ma

Gość gość
Wycofane od tyg.40!!! A16 Szklarnia 1,6L oraz A14- 4,3L , C26 Pojemnik na tort wysoki , I03 UltraPro 2L , Seria Alegra wszystkie elementy , J07 N.F Maselniczka , J10 Pojemnik Uniwersalny , D96 Uniwersal widelec , D41 Silikonowa Królewna , D79 Silikonowy Pędzelek , F02 Tuptusie Butelka , F24 Lodowe Pingwiny , D72 Słupki , D73 Wiórki , Odyseja I37 , I38

Gość gość
Wyprzedaż niektórych produktów katalogowych Optima Wkład chłodzący - 39,90 Witalinka - 54,90zł. Finezja Krajalnica - 99,90zł. Finezja Uchwyt (wałeczek) - 26,90zł. Finezja Rolka - 17,90zł. Finezja Radełko - 17,90zł. Nowa Fala Kubki Piknikowe - 39,90zł

Gość gość
Bardzo dziękuje pewno u nas będzie po niedzieli ,gdzie już macie tą wyprzedaż, zostawcie coś dla nas :)

Gość Gotowalnia
Mój cud odzyskał biel. Stał na parapecie i mimo braku słońca jest biały! Dziękuję za pomoc i za twój sos Kika - robi wrażenie.