Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość gość
To nie pomyłka.Jak były w ofercie za bodajze 64.90 to podana byla cena katalogowa 92.90 .A jak teraz 54.90 to rzekomo katalogowa 79.90 .Jak im pasuje tak piszą. Tym bardziej ze uniwersalnych niema wkatalogu to klienci nie zauwazą.

Gość gość
Piszą jak chcą niech się często tak mylą

Gość gość
Pojemnik uniwersalny duży katalogowy-54,9 zł,to dobra cena. Wróciły obieraczki na 1 tydz.22,9zł.,czosnek,otwieracz,tuppermysz. Aktywność foremkomania.Jest co zamawiać.:)

Gość gość
W nowym katalogu będzie drożej???

Gość gość
Witam.Czy ktoś mógłby wystawić obiektywną opinię o pojemniku mikro nova (granatowym) z katalogu.dziękuję

Gość gość
Ggģgggģ

Gość gość
oferta na pazdziernik nie powala, a ceny tym bardziej nikt nie jest głupi - jak tak beda drozec produkty - to kto nam kupi dziwiwcie sie ze sprzedaja bez marzy - bez marzy tez nie jest tanio

Gość gość
W katalogu jest drożej.Jak zwykle. Niepodoba mi się katalog,ponieważ jest ciemny,produktów na niektórych stronach ciężko dojrzeć.Najlepiej pokazane są drogie produkty-seria fuschion.Fajnie,że jest praska do ziemniaków.Misek jest mało,ja sprzedaję dużo misek,powinny być różne w katalogu. Katalog obejrzyj on line,jeżeli nie masz. Musimy kupować promocyjne produkty.Nie mamy wyjścia. Miłego dnia.:)

Gość gość
Jeszcze nie ma nowego katalogu online... Trochę to dziwne , bo w innych państwach jest już od miesiąca...

Gość gość
Polska - nic mmie nie zdzwi ,oni lubią tajemnice

Gość gość
Ciekawe jaka będzie aktywność w tym złotym październiku

Gość gość
Nie powinno być takich pomyłek że cena katalogowa 92,90 a oni piszą 79,90. To źle świadczy o firmie, a Panie to zauważają. Moja stała klientka czekała na ten pojemnik 2,5l dzisiaj dałam jej ulotkę i od razu zadała mi pytanie co z tą cena. Firma traci wiarygodność.

Gość gość
Może ktoś nowy siedzi tam po sprzataniu to co się dziwić , jak się tak będzie mylić to na premie nie zarobisz

Gość gość
Dziewczyny podobają wam się prezenty za rekrutacje i aktywność miesięczną?

Gość gość
napiszcie co jest za RE i w AM

Gość gość
Za rekrutacje nowa torba konsultanta plus złota butelka FIFA. AM za 550-oskar do orzechow,za 1100-4 salaterki alegra małe biało-złote,za 1650 - alegra miska 3.5l i szczypce,za 2200-miska kwadratowa 2.5l plus bufet niski,za 2950- alegra bufet plus taca,za 4500-miska 5l,miska 1.5l,szczypce do sałatek 2 szt.

Gość gość
słaba ulotka i prezenty tez

Gość gość34132
Dodajmy że torba za rekrutację to torba TYLKO torba ( pusta ) konsultanta.

Gość gość
I jeszcze jedno. Dawniej torba konsultanta kosztowała 40% ceny produktów. Dziś w torbie jest miska, obieraczka i shaker. Koszt tych produktów to mniej więcej 150 zł. 40% to 60 zł. Czyli torba jest ze złota. Bo cały pakiet kosztuje 130. Czyli wartość tej torby to około 200 zł. Istne szaleństwo. A co do prezentów - to szkoda gadać. Mam walczyć, ale o co.

Gość gość
Bedzie wyjazd na zapowiedź party świata,to po co mają konkretne prezenty dawać jak większośc i tak będzie dazyc zeby załapać sie na wyjazd,niewazne jaka bedzie aktywność.okazja zeby zaoszvzędzić na prezentach.

Gość gość
nie kazdemu tak zalezy by zakwalifikowac sie na te ich "konferencje" w towarzystwie wzajemnej adoracji

Gość gość
No właśnie nawet się nie wybieram

Gość gość
Mnie się podoba konkurs punktowy.Cała serii Allegra .Pewnie będzie w sprzedaży w listopadzie.

Gość gość
sa juz kwalifikacje na zapowiedz? jakie?

Gość gość
Konsultantki i menadzerki : 1 RE kwalifikowana oraz sprzedaz osobista min.550zł lub sprzedaż osobista 1900zł. Menadzerki promujące 38-44tydz. Menadzerki wypromowane 38-44tydz. Nowe konsultantki z tyg. 40-44 -1100zl (razem z party startowym).

Gość gość
hmmm powiedzmy ze nie takie małe te cele

Gość gość
Cele jak zawsze mi się nie opłaca dojazd z 170 zl i tak celebrują allegro to po co mam się starać?!

Gość gość
Ile masz do Zawiercia,ze az 170zl za dojazd?