Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula 98

CHCIAłYBYśCIE PRZED URODZENIEM ZNAć PłEć DZIECKA ?

Polecane posty

Gość Ajajajajajajjjjjj
chciałam i wiem

Gość Ajajajajajjjjjjjj
nie chcę Cię martwić, też miałam takie przeczucie a jest chłopak

Gość qwffe
tak, chciałabym, mogłabym się już nastawiać (choć płeć mi obojętna)

Gość Ajajajajajjjjj
też pięknie :-)

Gość Ajajajajajjjjj
ja się wsztrzymałam z zakupami i kupuję od niedawna śpioszki w traktory, samoloty itp.

Gość paulka a jak slub sie udal

Gość dodzia77
paulka a w którym jesteś miesiącu ciąży i ile masz lat?

Gość Ajajajajajjjj
no to trzymam kciuki Paulka. Ja i tak bym Cię nie zlicytowała, bo u mnie róż nie wchodzi w ogóle w rachubę.

Gość Matra ---
Paulka a masz jakies zdjęcie ze ślubu ???? :) żeby pokazac ? Pozdrawiam :)

Gość dodzia77
chociaz jesteś młodziutka to spostrzegam że dorosła. chyba bardzo cieszysz się z ciąży... tak wynika z tego co piszesz :)

Gość dodzia77
masz bardzo dużą ilość postów, czy na kafe trafiłaś zanim zaszłaś w ciążę? sorry że jestem taka ciekawska ;)

Gość Matra ---
Ok, rozumiem ze tu nie chcesz wklejac, :) pozdrawiam

Gość dodzia77
jasne że chcemy, przynajmniej ja :) kundzioha@interia.pl

chcialam i dowiedzialam sie w 16 tyg, zreszta od samego poczatku mialam przeczucie na chlopca moja kumpela nie chciala i do porodu miala niespodzianke, zazdroscialam jej troche ;)

Gość dodzia77
już oglądałam. śliczne. dzięki. przepiękną miałaś suknię. w moim guście :)

Gość paulka zaciągnelaś faceta
jednak do slubu? koscielny oczywiście co? i biała kieca dziewicy?

a przed bozią przysięgałas?

dziekuje za odpowiedz typowa "katoliczka" to zamiataj do szkółki, życze szczęscia twojemy dziecku a przy takiej mamusi bedzie mu potrzebne.... a szkoda dzieciaka jeszcze jedno? juz siedzisz na socjalu?

to nawet sie przyznajesz że chcesz w przyszłości na socjalu siedzieć.... ehhhh widze że nie miałas dobrych przykładów...

Gość Ajajajajajajjj
a Tobie co? Ktoś na odcisk nadepnął i musisz się na kimś wyrzyć dziś? Spadaj stąd ponuraczko!

Gość Na socjalu to mnie
rozśmieszyło, :D Pozdrowienia Paulka, a z tym sznurem przez wieś też dobre, :) oj baby :)

Gość dodzia77
dopiero przeczytałam te niemiłe posty. paulka nie przejmuj się, chociaż widzę że świetnie sobie z nią poradziłaś. tacy ludzie co innym sprawiają przykrość to zapewne sami mają jakieś kompleksy i poprostu są zazdrośni. pozdrawiam paulka Ciebie i dzidziusia ! :)

szok !!! jak mozna byc takim ograniczonym i wypisywac takie rzeczy do kobiety w ciazy !!!! Pomaranczu zgniły ----- boli Cie Jej szczescie ? Zazdroscisz Jej miłości,dziecka .....życia ????? Spójrz na siebie nedzna kreaturo ! Pewnie sama szukasz od la wieków partnera ....nieudolnie:P A wiesz dlaczego Ci to nie wychodzi ??? Bo nikt by z taka jadowita, wredna suka nie wytrzymał !!!! Za swoje ubogie zycie odgrywasz sobie ....wpadasz na kafe .... i jedziesz równo po kobietach,po których widac szczescie !!!! Chociaz tyle Twojego ..... Żal mi ciebie ( celowo pisze z małej litery ....z braku szcunku) **************************************************************************** Ja poznałam płec vmoej córeczki w 15 tygodniu ciązy .....:) Baaaaaardzo tego chciałam , nie mogłam się doczekac.... Ale to pewnie przez to ze ciekawska baba ze mnie:P Podziwiam kobietki,które czekaja na "niespodzianke" 🌻 Sa takie cierpliwe :) pozdrawiam🌻

Gość _MariaH_
Witajcie kobietki!! I te w stanie blogoslawionym i te juz zmamusiale jak ja :) Mnie mowiono kilka razy kto bedzie jako pierwszy mial byc chlopiec pozniej dziewczynka ale to dlatego ze pierwszy lekarz nie wart byl polecenia :( Za to pozniej moj lekarz prowadzacy powiedzial,ze jest corcia i to mala bezwstydnica i chwalipieta tak pokazywala na usg kim bedzie :D W styczniu urodzilam dziewczynke 3400kg i 55 cm jest moim najwiekszym skarbem ktory nadaje sens mojemu zyciu. Trzymam za was kciuki i zycze wam i pociechom zdrowia bez liku,radosci i naprawde bajkowego macierzynstwa :*

Gość brawissimo
aha------ dobrze napisalas!!!!!!!! paulka_____ brawissimo dla ciebie!!!!!!! czegos sie tu uczysz.......!!!!! a teraz zobaczcie jaki byl temat topiku a jak sie skonczyl.......... :O

Gość _MariaH_
Chyba wam cos popsulam :/ Chcialam sie tylko pochwalic :D Juz uciekam ..

Najpierw odpowiem na temat: przy pierwszym dziecku nie chciałam wiedzieć,chciałam ,żeby to była niespodzianka i te słowa położnej :ma pani córeczkę :D i warto było nie wiedzieć prędzej za to przy drugim dziecku już chciałam wiedzieć i lekarka przewidywała chłopca no i mam synusia:) a teraz specjalne pozdrowienia dla młodej małżonki Paulki🌻 i brawa da A-cha:D

Gość noe
ja nie chciałam wiedziec i mówiłam lekarzowi ale na ostatnim usg kiedy zgrywal nam zdjecia dzidzi na dyskietke to je opisywał i napisał'co to za zagadka-dwie kulki i armatka":)i sie wydało a czułam ze dziewczynka bedzie:) i jeszcze do osoby od socjalu:)a wdg.Ciebie to tylko bogate męzatki z zaplanowana ciąza i kupa kasy maja prawo do szczescia i maciezynstwa ZAŁOSNE