Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARIITA22

slub z polaco

Polecane posty

Gość MARIITA22

DZIENDOBRE DZIEWCZYNA;) w kwietniu jade do was ze MOIMnarzeczonym do polska:) bardzo SIE RADOSC Z TEGO MAM. PONIEWARZ TWOI MERZCZYZNI SO WSPANIALI:)) SLUB MAMY W KRAKOWIE NA WAWELU...TO JUZ MOJ DROGI PRZYJAZD DO POSKA;) MACIE BARDZO ZIMNO, OJJ PAMIETAMY JAK BYLAM W MARCU I BYLA U CIEBIE -3 STOPNIA MYSLALEM ZE ZAMARZNE:( ALE KOCHAM MOJEGO TOMKA...I PRAGNE BYC Z NIM...TYLKO PROSI WAM JA O RADE JAK MAM POSTEPOWAC Z POLAKO? BO NASZ PORTUGAL JEST Z GOROCEM TEMPERAMET:) ZUPELNA INNY NIRZ POLAKO;) POLAKO JEST UCZUCOWA, MILE, KOCHAJOCA, POPROSTU SLODKA, BARDZO SIE KOCHAC MY:) ALE PO SLUBIA WRACAMY DO NAS NA POLWYSEL IBERYJKA:) DORADZCIE MI JAK MAM POSTEOPOWAC? OBRIGADO;*

Gość PIOTRUSIECZEK
KURCZE ALE MUSISZ BYC GORĄCA:) I BUZKA OPALONA;) jestes piekniutka napewno jak kazda porugalka najpiekniejsza:)

Gość ale podpucha
:D akurat Portugalka znalazła kafeterie i wiedziała że trza wejsc w śluby i wesela.... robi błedy a wie że słodka przez de sie pisze, nawet niektórzy polcy tego nie wiedzą :P

Gość MARIITA22
JOZ WIEM CO TO PODPUCHA;) TOMEK MIPOWIEDZIAL:) HEHE MOZE CHCECIE SOBIE POGADAC:??

Gość krysuiua
:) fajnie ma ten jakis tomek;) z taka lalunia;O

Gość a skąd wiecie że to
lalunia????:O Może jakiś spasiony pasztet albo maszkara z krzywym pyskiem???:O Wszyscy Polacy sa tacy żałośni... Na wsi chyba siedż, nigdzie w życiu nie byli i myślą, że na południu takie śliczności są, a faceci- miodzio!:o Otóż wcale tak nie jest. Tylko wy o tym nie wiecie:o A jak postępować z Polakami??? Normalnie. Tak jak z ludźmi:o🖐️

no to ja Ci słurzyć rada. S karzdym chłopina trza postempowac miętko ale zdecydowanie; chwalić, po lepku poglaskać; Ty ugotować obiadka a mencizna nich pozmywać; ma mieć prawa i obowionski. A kobieta nie powinna sprowadzic sie do roli kury domowej. Polskie powiedzenie mowic, ze monż to glowa rodziny a rzona to szyja ktura krenci tom głowom. A moja babinka godoła, że hłopa trzeba se wyhować i świętą rację miała.

Gość 18 latek
dobre dobre! hahaha

Gość przezabawne
Portugalka, a napisala z bledem dziekuje..... (dla niewtajemniczonych - obrigado kiedy dziekuje mowi mezczyzna, obrigada - kobieta)