Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda i szczesliwa

Dla czujących sie nikim i brzydko

Polecane posty

Gość Młoda i szczesliwa

Ja miałam tak pozucił mnie facet on był wszytskim bylam z nim 2 lata , mam problemy w rodzinie tata alkoholik i w ogole wiadomo co jest dalej , on byl oparciem przy nium nie myslalam o problemach!!! GDy mnie zostawil stracilam pewnosc siebie , czulam sie jak dno , ze jestem nikim brzydka , moja samoocena byla tak niska ze az brak slow... Ryczałam co wieczor przed kompem i tak bylo przez miesiąc, az w koncu wstałam rano i powiedziałam sobie "przeciez zycie jest zbyt krotkie aby marnowac je na uzalanie sie" zrobilam inaczej wsloki scielam grzywke , inny makijaz bardziej wyrazisty , inny styl ubierania ,sama zaczelam sie odzywac do znajomych , jestem szczesliwa , nie mam faceta nie czuje sie na silach jeszcze aby go miec ....ale czas pokaze Wiec jesli ktos teraz czuje sie tak jak ja sie czulam , to poprostu pokazcie sobvie na co was stac , to wasze zycie nikomu na zlosc nie robicie tylko sobie !!! ycze powodzenia

Gość ile masz lat...
???

Gość Nie wierze juz w milosc
21 a co??

Gość Młoda i szczesliwa
Mam 20 lat , a dlaczego pytasz?? Czy to ma jakies znaczenie

Gość ile masz lat...
A nic, tak się pytam.

Gość mloda i szczesilwa
Ja nie chce adoratorow , ja chce przyjaciół ,siedzac w domu i uzalajac sie nad soba nikjt nie bedzie sie chcial ze mna spotykac , a fryzura i ubior dodaje mi tylko pewnosc siebie!!! A wiek w tym momencie nie jest wazny , mam 20 lat nie jestem juz gowniara... Ty widoczne jestes straym zgretem , ktory woli siedziec przezd kompem is ie uzalac , czasem komus pojechac po to aby sie na kims wyładowac - sorry nie obrazam Cie tylko mowie prawde

Gość mloda i szczesilwa
Gdybys potrafił czytac ze zrozumieniem to bys wiedzial czemu nie chce miec teraz chlopaka , bo zsotawil mnie ktos po 2 letnim zwiazku i narazie nie mam sil na nowy zwiazek moze kiedys napewno nie teraz!!!

Gość JA NIE MAM FACETA JUZ 2 LATA
I ZAUWAZYLAM ZE MAM CZASEM GORSZA SAMOOCENE MAM TERAZ NIZSZE POCZUCIE WARTOSCI BO NIE MAM FACETA I NIE MA WOKOł MNIE ADORATOROW WIEC JAK MAM ODCZUC TO ZE SIE MOGE PODOBAC ZE JESTEM FAJNA NIKT MI NIE MOWI KOMPLEMENTOW ITD :-( TO CHORE ALE TAK JEST I WIEM ZE SA DZIEWCZYNY KTORE MAJA PODOBNIE

Gość stańczyk sam jestś głupi
fajnie, że W TWOIM WIEKU juz doszedłes do tego, że przegrałeś życie, bo jestes niski, brzydki, masz jakieś autystycznopodobne schorzenie, siedzisz orzed komputerem i walisz konia w wolnych chwilach czytując sobie serwisy o chorobach psychicznych i rozwojowych dopasowując do siebie objawy:o Myślę, że to faktycznie JEST najważniejsze w życiu- nie mieć pracy, użalac się nad sobą, siedzieć przed kompem i psioczyć o tym samym na każdym topiku:o Każda laska na to poleci:o🖐️

Gość mloda i szczesilwa
Myslisz ze ja tak nie miałam , wystarczy poszukac w sobie cos co ci sie podoba i tego sie trzymac... Poza tym mi tez nikt nie mowi komplementow , wiem ze tak naprawde nikomu nie pomoge kazdy sam sobie musi pomoc , chciałam tylko pokzac ze kazdy moze wyjsc z dołka , ja miałam takie mysli ze moje zycia dobiega konca , nie widziałam dobrych dni , mojej przyszlosci , teraz wszytsko sie zmienilo

Gość mloda i szczesilwa
Stanczyk z takim podejsciem nigdy nie wyjdziesz zdołka i nidy nie znajdziesz dziewczyny , taka prawda ze facet musi byc fajny , rozmowny wesoły , nawet nie musi byc super przystojny wazny jest charakter , musi byc pozytywnie nastawiony na swiat , usmiechac sie potrafic komus doradzic... A nie jedna sie znjadzie dziewczyna ... :)

Gość mloda i szczesilwa
pssss .... ciebie to juz chyba wszytsko wkuriwa , idz najlepiej wykomp sie w zimenj wodzie .... moze ci przejdzie

Gość mloda i szczesilwa
nie moim zdaniem facet jesli jest fajny z charakteru to charakter przesłania wyglad dla lasek nie liczy sie wyglad faceta , niestety dziewczyna musi byc piękna ;( ale wazne aby sama w sobie widziała piekna dziewczyne a inni tez ja tak beda spostrzegac

Gość mloda i szczesilwa
wez zmien albo login albo swoje teksty bo jestes naprawde nudny!!! ALbo przenies sie na inne forum!!!

Gość mloda i szczesilwa
fajnie ze sie chociaz przyznajesz na co cierpisz!!!

Gość PISZESZ CZAS POKAZE
ALE JA MAM DOłA I TO JUZ JAKIS SPORY CZAS I ..MYSLE ZE JUZ MNIE NIC CIEKAWEGO NIE CZEKA ŁATWO KOGOS POCIESZAC ALE TO TYLKO TAKIE GADANIE A CO INNEGO WYJSC Z DOłKA MOJE NIEKTORE KOLEZANKI MAJA RODZINY WIEKSZOSC MA FACCETOW A JA CO...NIE ZAPRASZAJA MNIE NA IMPREZY BO TAM SAME PARY PEWNO MYSLA ZE JESZCZE KTOREJS ODBIJE CHłOPA A TO ZUPEłNIE NIE W MOIM STYLU JAK TU SIE CIESZYC CZYM??? TO ZE MAM PRACE MI MOWIA NIEKTORZY! TAK ALE ZA MARNE PIENIADZE CO MI CZAS POKAZE CHYBA PIRWSZE ZMARSZCZKI.... JESTEM CORAZ STARSZA Z KAZDYM ROKIEM I...TO WIDZA TEZ FACECI I WYBIERAJA MLODESZE ODE MNIE A CZAS LECI I LECI NIEUBłAGANIE !!!! COZ MAM TRUDNY CHARAKTER SZUKAM DZIURY W CAłYM

Gość kamizelka....
Wiesz stańczyk, ja się nie dziwię, że sam jesteś. Jakbym zobaczyła takiego użalającego się nad swoją brzydotą i charakterem gościa to bym wiałaaaaa tak szybko że tylko kurz by się unosił :P Nie daj Boże jeszcze jakaś Ci komplement powie, w pysk bidula oberwie za kłamstwo bezczelne :P

Gość Biedny ten nasz stanczyk haha