Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobita......

jest ktoś ze starej ekipy?

Polecane posty

Gość koziczka nosowa
dawno ciebie nie było, pamietam ciebie:)

Gość koziczka nosowa
a co sie z toba dział? ryba jeszcze nie wyszła za mąż, ja juz niedługa a ty? jeszcze nie po rozwodzie?

Tak w ogóle to się zastanawiam czy mnie ktoś pamięta :D :D :D ...na pewno mnie pamieta jakość pierwsza bo ją molestowałam o porady jak mój Fiduś był chory :P .Pamiętamn jeszcze myrevina, może pomogę, papierowe nożyczki..........:D

kobita , a meila czasami wczoraj nie dostałaś?;) tak miałam nadzieje , że może zajrzysz:) 🖐️

Rybka , a może ... jeża? :D strasznie śmierdza jego odchody , więc odradzam , ale gdyby jednak;)

Gość nie mam tak jak Ty
jak bardzo starej? czy ktoś tu pamięta Margot, Sprytną, Kundelkę i całą tamtą ekipę?

U mnie się pozmieniało....odbiło mi całkiem i dom będę budowac na wiosnę....kurna....sprzedałam mieszkanie i mieszkam z mężem i dzieciakami u moich rodziców ( siekiery latają :D ), kupiłam kawałek ziemi i mam ambitny plan na świeta bożego narodzenia za rok być już u siebie :P .

Kobito! Mów do mnie więcej w tym temacie, bo ja też zaczynam budować na wiosnę! :D Tyle, że bez męża z przyczyn obiektywnych. :-P Właśnie się dowiedziałam, że żeby postawić garaż w granicach działki, muszę najpierw zdobyć zgody sąsiadów (to rozumiem), potem potwierdzić je notarialnie (to już mniej), a następnie dołączyć je do pisma z prośbą o zgodę na wybudowanie przeze mnie u mnie owego garażu i wszystko zaadresować do ministra infrastruktury... :-0

Rybka , na co idziesz??? Kobita , ja mam remont , budowy sobie nie wyobrażam:o no ale trzymam kciuki:D

Dobra, zmieniłam stopkę na moją ulubioną...już mnie kiedyś za nią zabanowali :P ....czas zabrać się do poczytania zaległości :D .

Oj Kobita kobita...... nie bylo Cie tu tak dlugo, nagle sie pojawilas i dosralas biednej RZW!!! Moze troche wiecej taktu....to powazna choroba, a Ty wyskakujesz nagle z takimi tekstami!!

Ryba , no tak baaardzo stara:P przede wszystkim , a zgorzkniała... jesteś pewna?

Luzik, nie obrażam się. Facetem nie jestem zdecydowanie i mam na to dowody. :classic_cool: Mój tatuś za to i owszem, wyłysiał przed trzydziestką i jedna z teorii różnych lekarzy głosi, że być może właśnie to po nim odziedziczyłam - ale raczej niekoniecznie. ;-) Kobiety również łysieją i jest to trudna i wyjąstkowo nieprzyjemna sprawa. Ciężko z tym żyć - ale trzeba. Byle nie oszaleć do końca... bo na końcu już tylko net zostaje... 😭 ;-) Arava - no jasssssne, że stara i zgorzkniała - masz jakieś wątpliwości? :classic_cool: Jeszcze zrzędliwa. I upierdliwa niezmiernie. Kobita - a co robiłaś, kiedy Cię nie było? Jakie jest życie tam, poza Kafe?...

To nie jest tak że nie udzielałam się już kompletnie na żadnym forum :D.....w związku z planami o budowie domu bacząc na to że lubię być przygotowana teoretycznie i praktycznie do nowych zadań-udzielałam sie ostro i nadal się udzielam i zdobywam wiedzę na forum Muratora :D :D :D -na tematy ściśle budowlane :D . A tak poza tym, to ostatnio nie mam czasu się w pracy za przeproszeniem wys....., bo tyle roboty....to i na kafe nie zgladałam ( bo przeważnie to będąc w pracy sobie u Was przesiadywałam :P ). Aż tu nagle dostałam wczoraj fotkę ślicznego zwierzaczka od jakość pierwsza i przypomnialo mi sie że przecież od kilku miesięcy tu nie zaglądałam i postanowiłam zajrzeć czy jeszcze ktoś jest znajomy :D.