Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobita......

jest ktoś ze starej ekipy?

Polecane posty

Gość Gatunek Pierwszy
Rybko to juz znudziło ci sie wynajmowanie ze sie będziesz budować? chyba podwyzka była skoro taka decyzja. No a teraz to juz koniecznie trza za mąz wychodzić. Nikt ci tego nie daruje. taka partia, nowy doma ..moze jakis facet sie napatoczy i rybke zabierze;)

Podwyżki nie było. Znaczy była, ale niewielka. Budować będę w związku z podwyżką cen metra kwadratowego mieszkań w Warszawie - uważam, że absurdem jest płacić 7 i więcej tysięcy za metr kwadratowy. Zwłaszcza, gdy ma się w urokliwym miejscu pod Warszawą uzbrojoną działkę z pieknym ogrodem. :-0 Postanowiłam w końcu podjąć choć jedną racjonalną decyzję. No przecież nie będę do śmierci wynajmować w oczekiwaniu na to, że ktoś kiedyś będzie coś chciał ze mną... :-0 Umiesz liczyć? - licz na siebie. Nie mam nic przeciwko zamążpójściu. :D Tylko najpierw ktoś chyba musiałby mnie poprosić o ... płetwę. :-P :classic_cool:

{ pod Warszawą uzbrojoną działkę z pieknym ogrodem. } O ja cie... ! Przewidujesz wojnę że ją uzbroiłaś ? :o

Gość Gatunek Pierwszy
Rybko ty szczęściaro masz działke - to buduj sie , nie ma co czekac na księcia z bajki co złowi złota rybkę;P

Nooo tak, własnie ja też mam uzbrojoną działkę...... :D ....na południu kraju naszego pięknego zaraz przy granicy z Czechami :P . Budować będę toto cuś z przystawionym garażem dwustanowiskowym http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-293,317,61,opis.htm . Zaczynam na wiosenkę przyszłego roku i mam zamiar skończyć w piorunującym tempie :D .Pozdrawiam.