Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hettera

Jest ktos z Bytomia

Polecane posty

Gość panas
Ja jestem z Bytomia!! A dlaczego się pytasz?

\"Ja jestem z Bytomia!! A dlaczego się pytasz?\" Bo chce nawiazac katakt z ludzmi z Bytomia. \"dlaczego szukasz\" Bo zgubilam i szukam.

Gość kONtakt a nie kątakt
:O A poza tym już jest taki topik :P

Motyko to nie musi byc karlus moze i karluska a tyn ze tym KONtakt to mosz recht niech idzie do rzici.

Gość jo żech była dzisiaj w Bytumiu
strasznie obskórne to wasze miasto jest :O

A we Bytomiu muszom miec internet dyc nawet te we Ruskich zadupiach majom to Bytom tys musi miec,bo to nie na Cidrach coby kable podtorbieli .

Gość psychiatra osobisty
jestem z Bytomia nie mieszkam w Bytomiu bylam dziś w Bytomiu w ORANGE zaplaciś za telefon:)

Ja tez nie mieszkam w Bytomiu,ale mieszkalam tam 27 lat. Interesuja mnie nowosci z tamtat i se z kims poosprawiac co tam nowego. Pozdrowienia dla Bytomia

Pieronsko Motyko ty tera tak padosz chocby te dwie co 5-lot siedzialy razym w herescie. (Jak odsiedzialy swoja kara zegnajac sie padajom jak sie spodkomy to sie jesce poosprawiomy) Ale czamu nie. Kusik Hettera

Gość psychiatra osobisty
a to tylko trzeba godac mowic nie mozna:P jestem bytomianka z urodzenia ale nie mieszkam tam teraz tylko bywam czasami na zakupach w ORANGE bo tam maja kase czasami do banku no i odiwuedzam rodzinke Pozdrawiam bytomiakow

Gość Proszę
__________@_______@@ @ ___________ ____________@@@__@_@@@@ ___________ ____________@@__@@_____@ __________ ___________@@@_@__@_____@ _________ __________@@@@_____@@___@@@@@@ ____ _________@@@@@______@@_@______@@ __ ________@@@@@_______@@________@_@@ ________@@@@@_______@_______@ _____ ________@@@@@@_____@_______@ ______ _________@@@@@@____@______@ _______ __________@@@@@@@@_______@ ________ __@@@_________@@@@@@@_@@ __________ @@@@@@@__________@@ _______________ _@@@@@@@_________@ ________________ __@@@@@@_________@ @ ______________ ___@@@___@_______@@ _______________ ___________@_____@__@ _____________ _______@@@@_@___@ _________________ _____@@@@@@__@_@@ _________________ ____@@@@@@@___@@ __________________ ____@@@@@______@ __________________ ____@@_________@ __________________ _____@_________@ __________________ _____________@_@ __________________ ______________@@ __________________ ______________@ ___________________ ______________@ ____________________ ______________@ ____________________ ______________@ ____________________ _____________@ ____________________

Gość Proszę
Ta rołza jest do Potrata!

Gość iwek
ja jestem z ZAWADY zna moze ktos

Gość bassi77
jeżeli jesteście z Bytomia to powiedzcie proszę jak dojechać z dworca do Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego?

Gość hallllooooooooooo