Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość litrowa butelka wódki

Niech się wpisuą wszyscy od 50 -tki w górę, zobaczmy ile nas tu jest, staruszków

Polecane posty

ja mam 52 lata i szaleję na kafe jak młoda:-D

Gość OOOooooooocd
hehe...ni ma.... (ja mam 15 lat, nie liczyć mnie)

TO TYLKO JA??? jedyna nestorka na forum, chyba się napiję:-) w końcu mogę, osiemnastkę mam mjuż za sobą:-D jak to mówi mój znajomy, "mam 18 lat i od chuja miesięcy" hhahahah:-D mOŻE opowiem coś o sobie, pół roku temu pozbyłam się pasożyta z domy, pasożyta zwanego mężem. bardzo dobry człowiek, dużo pił, nigdy nie bił. odchowałam dwójkę dzieci, mają już swoje życie, wnuków jeszcze nie mam, więc nie jestem babcią:-D mieszkam sama, zrobiłam remont i mam extra mieszkanko, pracuję mi się dobrze, nie narzekam na brak pieniędzy odkąd wykopałam tą pijawkę:-D na razie jestem szczęśliwa jak nie byłam od wielu lat. a najśmieszniejsze jest to, że z moim ex jesteśmy w komitywie, razem chodzimy na piwko, wódeczkę, i kiedy mieszka sam i siebie tylkoruinuje top całkowicie przestał mi przeszkadzać hehehe, nawet fajny z niego kumpel:-D

Gość kumpel ale nie mąż
ja mojego tez mialam dość jako męża ale jako czyjś facet to niczego sobie szkoda że tylko na dzieci kasy nie chce dawać ale wole juz sama na nie pracowac niż być znim