Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniutek28

mam siniaka pomocy

Polecane posty

RATUNKU nawalilam sobie siniaka dzis w pracy poslizgnalam sie iupadlam na regal za godzine mam wazne spotkanie nie moge odwolac pomozcie jak to ukryc

Gość a gdzie masz tego siniaka
pod okiem?

Gość Marna prowokacja.....
Siniak na brodzie:D???? NIe mozliwe!

Gość hmmm mmm
Trzebabyło od razu lodem to by nie wyskoczyl a tak zxostaje tylko korektor+ fluid+puder JASNY

nie na czubku brody tylko na lini szczeki no trudno to opisac ale slad czerwony jest i prosze sie ninabijac bo to powazna sprawa mam zalamke

kurcze niepomyslalam o tym lodzie a pracuje na duzym sklepie wiec lod by sie znalazl niesadzilam ze zostanie slad wygladalo to niewinnie

Gość hmmm mmm
sprobuj włosy swoja droga rozpuscic albo pokrecic na duze walki tak by fale byly spore wtedy odwrocisz uwage od twarzy:)

Gość eeeeeeeeeeetaam
et, ja bym go ie ukrywała jakoś za bardzo. tylko jakby ktoś sie zapytał, w miare humorystycznbie przedstawiła, jak się u mnie pojawił. grunt, ze nikt Cię nie pobił :) a reszta.............. cóż, zdarza sie ;)

Gość hmmm mmm
lekko? czy ja wiem lepiej chyba jak zrobi sobie wieksza warstwe make-upa no coz mało naturalnie ale siniak zniknie.

Gość eeeeeeeeeeetaam
a tak na marginesie, siniak na brodzie penwie jest możliwy, moja kumpela kiedyś przewóciła sie na lodowisku i zrovbiła sobie siniaka na policzku:D jakbym nie wdiziała, to bym nie uwierzyła, ze takie coś jest możliwe :)

Gość hmmm mmm
do: eeeeeeeeeeetaam może i ma racje w sumie to zabawna sytuacja :)

dzieki ludziska chyba sprubuje z wlosami to sie moze udac mam ich sporo a pudru tez uzyje co mi szkodzi a teraz musze juz leciec bo czas goni:L):):):)