Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fionka

Czy istnieje jakiś krem na naczynka, który się nadaje do tłustej cery??

Polecane posty

Taki, któryjest lekki a nie tłusty, nie przetłuszcza, nie powoduje świecenia i powstawania nowych pryszczy??? Straciłam już nadzieję, że taki istnieje 😠

A jakich uzywałaś? Kupiłam dziisja iwostinu , a na razie wypróbowuje AA do cery naczynkowej nawilżający na dzień. Nie lubie pharmacerisa , za tłusty jak dla mnie.

Gość fnefnewnfr
a na co ten iwostin?? i ile kosztuje??

Używałam Belendy kasztanowej-- za treściwy świecę się po nim Iwostin -- jak wyżej Dax Cosmetics- zawiera parafine i mnie po nim wysypało, poza tym slabo nawilzał Bioderma sensibio AR- tłuścioch na tłuściochy, świeciłam się jak latarnia Avene Diroseal-- wysyp pryszczy Lirene z wit. K-- tłuścioch i świecenie na kilometr Teraz mam AA oceanic na dzień SPF6 i to samo--> świecę się po nim na kilometr!!!

ja po tym aa srednio , a skuszona opiniami na forum kupiłam bielende , moze i się nie świeciłam , ale tak zapchanych porów dawno nie miałam:o NA noc uzywam iwostin purritin i zmniejszyło się moje dzienne swiecenie.

Kurka wkurza mnie to , że żadna firma kosmetyczna nie wpadnie na to, że cera naczynkowa to NIE TYLKO SUCHA!!! Także ludzie z mieszaną i tłustą cerą mają problemy z rumieniem i naczynkami!!! \"Ja nie wiem, czy ja niewyraźnie mówię, czy co....\"

Niestety wiekszośc kremów na naczynka natłuszcza , dlatego wahałam się z tym iwostinem , nie było próbek i zaryzykowałam.A la roche próbowałaś? Chyba rosaliac ?

rosaliacu nie probowalam, ale slyszalam o nim duuuzo negatywnych opinii wiec nie bede ryzykowac tyle kasy!!! :(

Gość do góry jedziemy

używam kremu przeciw zaczerwienieniom Calm Down Oriflame, ma lekką konsystencję. Rosaliac też jest dosyć lekki, ale mało skuteczny. nietłusty jest również Ruboril.