Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia___21

POMOZCIE MI ZNOW UWIERZYC W IDEE WIERNOSCI - BLAGAM

Polecane posty

Gość Gosia___21

Czy jest u jeszcze ktos, kto jest w dlugoletnim zwiazku i nigdy nie zdradzil i jest szczesliwy???? Czy pomimo tego co dzieje sie wokol ufacie swoim partnerom? Mam 21 lat i jestem przerazona tym co widze, slysze... nie wiem czy bede w stanie byc kiedys naprawde szczesliwa... zastanawiam sie czy jesli spotkam odpowieniego czlowieka to te obawy mina? w tej chwili wydaje mi sie, ze nie... Oczekuje, ze kto mi powie, ze wcale nie jest jeszcze tak zle i ze ludzie i swiat nie sa zli... ehhh

Gość Gosia___21
kurcze jest mi tak zle... to chyba jesienna depresja... ale widze ze nikt ze mna nie pogada....

Gość cyniczek
GOsia ja mam tak samo. Zwłaszcza, że ja już zdrade pzeżyłem. I po prostu odechciało mi się chcieć starać mimo, że chciałbym mieć kogoś. Jak pomysle ile dawałem, ile poświecilem dla związku...

Gość Gosia___21
dzieki za odzew Cyniczku. No wlasnie cynizm... plaga naszych czasow... czuje, ze tez staje sie cyniczna, bo tak jest latwiej zyc. Jednak chyba nie chce taka byc. Nie wiem sama czy lepiej stac sie uczuciowym cyborgiem, czy cierpiec, ale jednak czuc. Jestem wrazliwa i pelna milosci i optymizmu osoba i boje sie to utracic. Wlasciwie to juz czesc tego utracilam. Slowo zaufanie z trudem przeciska mi sie przez usta...

Gość ksaksa
Gosia - 20 lat po slubie - bez zdrady :-D można być wiernym, tylko ci wierni cicho siedzą. Zło zawsze bardziej widac i słychać :-(

Gość __taki_jeden
Półtorej roku bez zdrady. Kiedyś mnie zdradzono i nie chcę krzywdzić tak kogoś kogo kocham.

o matko: masz 21 lat i rozważasz kwestię metamorfozy w \'cyborga\' :O ciekawe, co będzie później =/ w tym okresie - miłości przeżywa się naintensywniej; ludzie się poznają, myślą o przyszłości, wspólnie się dorabiają, są plany małżeństw...itp. nikt z moich znajomych klasyfikujących się do powyższego tj. 20-29lat nie zastanawia się nad wybranie \"znieczulicy\"; może - tak najłatwiej...bo i tak pewnie zdradzi/zdradzę, ale jakby tylko takie szare i nieufne scenariusze obierać - to pojęcie przyjaźni by nie egzystowało, a rodzina byłaby wrogiem :O

Nie wychodź z domu , bo moze potrącic ciebie samochód :-D ... teraz tyle się słyszy o wypadkach :-D

Gość hłe hłe hłe
miła :D opętana :D

Gość podróżżżżżnik
moim zdaniem to tez przesada taka panika na wyrost. Różnie się układa, a jak ktoś już z góry zakłada, że zdradzi, że jest źle itp. to w ogole niech nie zaczyna :O

Gość ja jestem w związku 10m lat
nie zdradzam

Gość no ja nie
no ja nie zdradzałam ale byłam sprytnie zdradzana przez 20 lat małżeństwa o czym nie wiedziałam, boli bardzo i małzenstwo zakończyłam

Gość tez Ci nie pomoge
bo po 1,5 roku zostałam zdradzonai brutalnie oszukana. A taki był kochany dla mnie. Zaufałam do końca i sie przejechałam. Tyle mu dałam miłości. teraz trudno mi będzie komukolwiek zaufać. Trzeba mysleć o tym ze robi się krzywde drugiej osobie i to na reszte życia bo ból pozostaje w psychice

Gość rokko
Jestem wierna od 13 lat. Nie wiem czy mój partner również, twierdzi, że tak. Uważam, że jeżeli już z kimś jestem to nie po to by go zdradzać. Nie czyń drugiemu co Tobienie nie miłe.

jestem mężatką z 11 letnim stażem :) nigdy nie pomyslalam nawet o zdradzie :) jesteśmy szczesliwi i warto ... wole sie starac dla własnego męża , który mnie kocha i szanuje niz dla obcego człowieka , który na mnie zerka jak na zwierzątko :) podobac sie innym i by wierną :) tak ja lubie :)

Gość tez Ci nie pomoge
tez tak chcialam. szkoda że tylko ja. zycze szcześcia i sama go bede szukac.

Gość Gosia___21
bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi. do po czesci opetana: wiek nie ma znaczenia, ważne jest co sie zobaczyło i czego sie doświadczyło.

Gość Gosia___21
:) to ladne i prawdziwe :)

Gość idź gówniaro
21 lat i wiele przeżyła??? Dobre sobie bbbbbbbbbbbuhehehe, co przeżyłaś, roczny 2roczny związek ?? Koleżanki Ci na opowidały, że 16 latek je opuścił :O:O ? Zeby w takim wieku takie przeteatralizowane głupoty wypisywać :O:O:O

Gość Gosia___21
daruj sobie prosze... kazdy ma prawo sie bac

4 lata związku bez zdrady! Moi rodzice 28 lat po ślubie i nadal chodzą po ulicy za rączkę, przytulają się!:) uwielbiam na nich patrzeć :) Są dla mnie wzorem idealnego małżeństwa,a muszę Wam powiedzieć, że lekko nie mają (mam chorego brata, wymagającego opieki), ale zawsze w najtrudniejszych chwilach są razem! Są szczęśliwe związki!Uwierz w to!

Gość NIE MARTW SIE
>>sa jeszcze na tym swiecie Prawdziwi Mezczyzni